www.mures.ro

miercuri, mai 5, 2021
No menu items!
Acasă ȘTIRI SE DESCHIDE SEZONUL! Multe curse-surpriză, de pe Aeroportul Transilvania Târgu Mureș

SE DESCHIDE SEZONUL! Multe curse-surpriză, de pe Aeroportul Transilvania Târgu Mureș

În perioada următoare vor fi lansate sau , după caz, relansate următoarele destinații operate de diverse companii aeriene de pe Aeroportul „Transilvania” Tg Mureș:

– începând din 22 aprilie (în zilele de joi): Hurghada (Egipt) operată cu compania aeriană Animawings (https://animawings.com/ro)

– începând din 28 aprilie (în zilele de miercuri): Hurghada (Egipt) operată cu compania aeriană TAROM (https://www.tarom.ro/),

– începând din 19 mai (în zilele de miercuri și duminică): Londra – Luton(UK) operată cu compania aeriană WizzAir UK (https://wizzair.com/#/)

– începând din 1 iunie (în zilele de marți și sâmbătă) Münich Memmingen(Germania) operată cu compania aeriană WizzAir (https://wizzair.com/#/)

– începând din 2 iunie (în zilele de miercuri şi duminică): Budapesta

(Ungaria) operată cu compania aeriană WizzAir (https://wizzair.com/#/)

– începând din 8 iunie (în zilele de marţi): Antalya (Turcia) operată cu compania aeriană Animawings (https://animawings.com/ro)

– începând din 11 iunie (în zilele de vineri): Antalya (Turcia) operată cu compania aeriană TAROM (https://www.tarom.ro/)

– începând din 12 iunie (în zilele de sâmbătă): Hurghada (Egipt) operată cu compania aeriană HiSky (https://hisky.aero/)

– începând din 14 iunie (în zilele de luni): Antalya (Turcia) operată cu compania aeriană TAROM (https://www.tarom.ro/).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Un motociclist din Târgu Mureș a murit între Cluj și Oradea

Un bărbat de 46 de ani din Târgu Mureş şi-a pierdut azi viaţa într-un grav accident petrecut pe şoseaua ce leagă Clujul de Oradea. „Din...

30 DE ZILE AREST, în dosarul tragediei în care un copil și-a împușcat fratele

În continuarea cercetărilor, instanța de judecată a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, a bărbatului de 49 de ani, din Târgu Mureș, deținătorul...

Conducerea Spitalului din Târgu Mureș rămâne fără încă un om

A mai plecat un membru din echipa de conducere a Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș. Directorul de îngrijiri medicale, Angela Moldovan, a anunțat...

A FOST ARESTAT deținătorul armei care l-a omorât pe copilul de 5 ani

În baza probatoriului administrat, în 4 mai, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș au dispus măsura preventivă a reținerii pentru 24 de...

Recent Comments