www.mures.ro

marți, iulie 4, 2023
No menu items!
Acasă ȘTIRI SE DESCHIDE VIKENDUL! Liber și la Balon

SE DESCHIDE VIKENDUL! Liber și la Balon

După o așteptare îndelungată, s-a anunțat deschiderea piscinelor și a “Balonului”de la Complexul de Agrement Weekend din Târgu Mureș.

După o pauză de zece luni, sportivii își pot desfășura din nou antrenamentele in „Balonul” de dimensiuni olimpice.

Pentru cei ce vor să se relaxeze, de sâmbătă se deschide sezonul de plajă și piscinele Weekend-ului.

Anunțul a fost făcut, într-o conferință de presă, de Soós Zoltán, Primarul Municipiului Târgu Mureș, Mátyási Levente, Directorul Serviciului Public Administrația Complexului de agrement și sport „Mureșul” și Harai István, Șef Piscină “ing. Mircea Birău”.

,,Vom deschide bazinul acoperit din Complexul Week-end pentru antrenamentele sportivilor, iar de la finele săptămânii, publicul se va putea relaxa în întregul complex! În ce privește piscina ,,Ing. Mircea Birău’’ publicul va putea reveni aici de-a lungul întregii zile, în timp ce sportivii profesioniști se vor putea desfășura în voie” a declarat Primarul Zoltán Soós.

În cadrul unei conferințe de presă, edilul a declarat că s-a reușit, în doar trei luni de la adoptarea bugetului, refacerea și repunerea în circuit a piscinei acoperite de dimensiuni olimpice din cadrul complexului. 

Decizia de redeschidere a piscinei acoperite a fost luată având în vedere  numeroasele solicitări pentru revenire la “Week-end”, în contextul în care, de la închiderea acesteia anul trecut, cluburile sportive au suprasolicitat piscina “Ing. Mircea Birău”.

Schimbarea anunțată în conferința de presă de astăzi constă în mutarea majorității  sportivilor la “Balon” pentru antrenamente iar piscina ”Ing. Mircea Birău” va fi redată exclusiv târgumureșenilor, conform programului de funcționare, între orele 6:00 – 22:00. 

În ce privește funcționarea ,,Balonului’’, activitatea va fi coordonată de către CSM Târgu Mureș, urmând să fie stabilit un plan cu privire la organizarea lecțiilor de înot.

Până sâmbătă va fi finalizată amenajarea bazinelor de la Week-end; complexul se va deschide pentru ca toți târgumureșenii și turiștii să se poată relaxa în voie, a mai declarat edilul.

Levente Mátyási, directorul complexului, a declarat că deschiderea acestuia va fi experimentală pentru câteva zile iar accesul va fi  gratuit. Ulterior, intrarea în complex se va face la tarifele de anul trecut: 7 lei adulți și 3,50 lei  pentru copii,  cu program de la șapte dimineața până la șapte seara.

“Având în vedere situația epidemiologică, conform normelor în vigoare, o atentă supraveghere va avea loc în cadrul complexului, deoarece este important să asigurăm sănătatea și siguranța vizitatorilor”, a subliniat Zoltán Soós, Primarul municipiului Târgu Mureș.

 

 

- Advertisment -

Most Popular

medical.mures.ro – Un reper is spatiul medical local si national

medical.mures.ro este o nouă platformă dedicată atât publicului larg, care poate găsi aici informații despre afecțiuni și sfaturi medicale primare, cât și profesioniștilor din...

PROIECTUL DISCHARGE – un succes pentru cardiologia târgumureșeană

Școala de cardiologie din Târgu Mureș obține, din nou, recunoașterea internațională, prin validarea unui rezultat de excepție: un nou test cu risc scăzut pentru...

SUCCES URIAȘ AL CARDIOLOGILOR TÂRGUMUREȘENI

Angio Computer Tomografia Cardiacă, validată pe plan internațional ca alternativă a coronarografiei invazive. Rezultatele unui studiu al cardiologilor mureșeni a fost publicat în “New...

10 ANI DE MUNCĂ, 4 MILIOANE DE EURO INVESTIȚI ÎN CERCETARE, PROFESIONALISM ȘI INTERNAȚIONALIZARE – SECRETUL SUCCESULUI CLINICII DE CARDIOLOGIE DIN TÎRGU MUREȘ

Congresul CardioNET a debutat miercuri în forță, printr-o serie de prezentări găzduite de Centrul Cultural și de Evenimente din Castelul Teleki din Dumbrăvioara. Cu...

Recent Comments