www.mures.ro

miercuri, iulie 28, 2021
No menu items!
Acasă Generația 9 Singurul pilot de FORMULA 3 din România se testează la UMFST Târgu...

Singurul pilot de FORMULA 3 din România se testează la UMFST Târgu Mureș

Filip Ugran, singurul pilot român din Formula 3, a optat pentru testarea capacității fizice la Centrul Avansat de Cercetări Medicale și Farmaceutice UMFST, în cadrul Laboratorului de Explorări Funcționale.

Filip Ugran, originar din Târgu Mureș, în vârstă de 18 ani, a debutat recent în noul sezon competițional de Formula 3 la bordul monopostului echipei Jenzer Motorsport. Acesta visează să ajungă în Formula 1 și astfel, este dispus să parcurgă motivat toți pașii în pregătirea lui.

Explorările funcționale din Laborator au fost realizate de specialiști, cu ajutorul echipamentelor de ultimă generație și au fost adaptate disciplinei sportive de automobilism practicate.

Această inițiativă a vizat identificarea celor mai bune soluții posibile în dezvoltarea segmentului de pregătire fizică individuală, indispensabilă pentru un sportiv de performanță, la acest nivel. Testele și analizele rezultate sunt menite să ofere informații personalului specializat implicat în pregătirea fizică a pilotului din România.

Activitatea Laboratorului este axată pe sportivi și grupuri sportive care necesită sau își doresc în mod sistematic o evaluare funcțională și adaptare a variabilelor de moment din antrenamentul sportiv, cu scopul de a crește potențialul funcțional și performanța sportivă.

Persoanele interesate de o astfel de evaluare sunt invitate să se adreseze Direcției General Administrative la adresa de e-mail: secretariatadministrativ@umfst.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

CNAIR: În acest an, urcăm pe Autostradă lângă Metro! Va fi gata lotul până la Ungheni

Autostrada Transilvania: Strabag a realizat 57% din lucrările la lotul Târgu Mureș – Ungheni. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a prezentat...

De azi, E LEGE! 60 de milioane de lei, pentru Centrul de Arși din Târgu Mureș

Guvernul a adoptat, miercuri, hotărârea privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru construirea unui centru de arși la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureş. Potrivit actului...

O mureșeancă de 21 de ani a murit într-un accident groaznic, petrecut luni seara

În această seară, pe DJ 151D, între localitățile Ilieni și Nicolești, a avut loc un accident rutier, între un autocamion și un autoturism. În urma...

El este tânărul mureșean OMORÂT DE URS vineri seara

Mihai Cadar, mureșeanul de 26 de ani, a fost găsit mort la o distanţă relativ mică de locul unde ursul a atacat vineri seara,...

Recent Comments