www.mures.ro

joi, octombrie 21, 2021
No menu items!
Acasă Generația 9 Singurul pilot de FORMULA 3 din România se testează la UMFST Târgu...

Singurul pilot de FORMULA 3 din România se testează la UMFST Târgu Mureș

Filip Ugran, singurul pilot român din Formula 3, a optat pentru testarea capacității fizice la Centrul Avansat de Cercetări Medicale și Farmaceutice UMFST, în cadrul Laboratorului de Explorări Funcționale.

Filip Ugran, originar din Târgu Mureș, în vârstă de 18 ani, a debutat recent în noul sezon competițional de Formula 3 la bordul monopostului echipei Jenzer Motorsport. Acesta visează să ajungă în Formula 1 și astfel, este dispus să parcurgă motivat toți pașii în pregătirea lui.

Explorările funcționale din Laborator au fost realizate de specialiști, cu ajutorul echipamentelor de ultimă generație și au fost adaptate disciplinei sportive de automobilism practicate.

Această inițiativă a vizat identificarea celor mai bune soluții posibile în dezvoltarea segmentului de pregătire fizică individuală, indispensabilă pentru un sportiv de performanță, la acest nivel. Testele și analizele rezultate sunt menite să ofere informații personalului specializat implicat în pregătirea fizică a pilotului din România.

Activitatea Laboratorului este axată pe sportivi și grupuri sportive care necesită sau își doresc în mod sistematic o evaluare funcțională și adaptare a variabilelor de moment din antrenamentul sportiv, cu scopul de a crește potențialul funcțional și performanța sportivă.

Persoanele interesate de o astfel de evaluare sunt invitate să se adreseze Direcției General Administrative la adresa de e-mail: secretariatadministrativ@umfst.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Școala de cardiologie din Târgu Mureș, elogiată la cel mai important eveniment al specialiștilor în domeniu

Școala modernă de cardiologie din Târgu Mureș a fost reprezentată chiar de fondatorul acesteia, prof.dr. Benedek Imre, la Congresul East Meets West 2021, al...

CURĂȚENIA GENERALĂ în Târgu Mureș. Toate DETALIILE

În Municipiul Târgu Mureș organizăm acțiunea ecologică „Curățenie generală”, campanie dedicată persoanelor fizice cu case individuale precum și asociațiilor de proprietari. CÂND se desfășoară curățenia...

Începe CURĂȚENIA GENERALĂ în municipiul Târgu Mureș!

În Municipiul Târgu Mureș organizăm acțiunea ecologică „Curățenie generală”, campanie dedicată persoanelor fizice cu case individuale precum și asociațiilor de proprietari. CÂND se desfășoară curățenia...

RAPORT DEVASTATOR: Reabilitarea bolnavilor cardiovasculari, ignorată de autoritățile din România

Cu prilejul Zilei Mondiale a Inimii, a fost organizată conferința "Mediul de afaceri în sprijinul sistemului medical". Invitată în cadrul evenimentului, Prof. Dr. Theodora Benedek,...

Recent Comments