www.mures.ro

joi, octombrie 21, 2021
No menu items!
Acasă ȘTIRI SPUNEȚI ADEVĂRUL! Au fost sau nu corecte testele COVID efectuate marți și...

SPUNEȚI ADEVĂRUL! Au fost sau nu corecte testele COVID efectuate marți și miercuri, la Târgu Mureș?

După cum v-am informat în cursul acestei zile, angajații de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Mureş au fost testați la începutul săptămânii și 30 au fost depistați pozitiv la testul COVID19.

După ce mai mulți colegi au avut rezultate negative la următoarele testări, oamenii cred că prima testare a fost greșită și că ei fost diagnosticați fals pozitiv.

Toți sunt asimptomatici și cer disperați testări COVID, care să dovedească faptul că prima testare a fost eronată.

În cazurile în care medicii acceptă efectuarea acestor teste, ele se dovedesc negative.

La fel s-a întâmplat astăzi, când, spun sursele noastre, la toate testele efectuate pentru cei indicați pozitiv, rezultatele sunt negative.

“Ne țin aici, în saloane cu oameni veniți din focare, sperând probabil că ne vom pozitiva, ca să-și justifice greșeala”, spun oamenii.

Știrea publicată de mures.ro a trezit numeroase reacții printre cititorii nostri, care ne cer să urmărim în continuare acest subiect.

Iată câteva dintre mesajele primite: “Bună ziua, legat de știrea cu angajații DGASPC Mureș, bravo pentru reportaj, dar am o nedumerire, mâine se va face testarea și pentru restul pacienților, ideea e că de teama anchetei și a repercusiunilor mâine pot să fie confirmați “pozitiv” pe banda rulantă pentru a-și scoate ei pielea …Se poate urmări cumva corectitudinea rezultatelor?”

“Unii pacienți au ajuns miercuri noaptea și există  caz care deja este externat iar alt caz așteaptă rezultatul final, si restul sunt ținuți de proști, poate puteți afla niste răspunsuri la aceste aspecte”.

Situația este dramatică, pentru că pacienții internați trebuie să își rezolve problemele familiale, iar cei externați, chiar dacă au două teste negative la câteva zile de la primul pozitiv, sunt trimiși 14 zile în izolare.

Întrebarea este simplă: au fost sau nu corecte testele efectuate marți și miercuri?

Facem un apel la autoritățile competente să urmărească această situație cu maximă responsabilitate profesională și morală.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Școala de cardiologie din Târgu Mureș, elogiată la cel mai important eveniment al specialiștilor în domeniu

Școala modernă de cardiologie din Târgu Mureș a fost reprezentată chiar de fondatorul acesteia, prof.dr. Benedek Imre, la Congresul East Meets West 2021, al...

CURĂȚENIA GENERALĂ în Târgu Mureș. Toate DETALIILE

În Municipiul Târgu Mureș organizăm acțiunea ecologică „Curățenie generală”, campanie dedicată persoanelor fizice cu case individuale precum și asociațiilor de proprietari. CÂND se desfășoară curățenia...

Începe CURĂȚENIA GENERALĂ în municipiul Târgu Mureș!

În Municipiul Târgu Mureș organizăm acțiunea ecologică „Curățenie generală”, campanie dedicată persoanelor fizice cu case individuale precum și asociațiilor de proprietari. CÂND se desfășoară curățenia...

RAPORT DEVASTATOR: Reabilitarea bolnavilor cardiovasculari, ignorată de autoritățile din România

Cu prilejul Zilei Mondiale a Inimii, a fost organizată conferința "Mediul de afaceri în sprijinul sistemului medical". Invitată în cadrul evenimentului, Prof. Dr. Theodora Benedek,...

Recent Comments