www.mures.ro

vineri, iunie 7, 2024
No menu items!
Acasă ȘTIRI SPUNEȚI ADEVĂRUL! Au fost sau nu corecte testele COVID efectuate marți și...

SPUNEȚI ADEVĂRUL! Au fost sau nu corecte testele COVID efectuate marți și miercuri, la Târgu Mureș?

După cum v-am informat în cursul acestei zile, angajații de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Mureş au fost testați la începutul săptămânii și 30 au fost depistați pozitiv la testul COVID19.

După ce mai mulți colegi au avut rezultate negative la următoarele testări, oamenii cred că prima testare a fost greșită și că ei fost diagnosticați fals pozitiv.

Toți sunt asimptomatici și cer disperați testări COVID, care să dovedească faptul că prima testare a fost eronată.

În cazurile în care medicii acceptă efectuarea acestor teste, ele se dovedesc negative.

La fel s-a întâmplat astăzi, când, spun sursele noastre, la toate testele efectuate pentru cei indicați pozitiv, rezultatele sunt negative.

“Ne țin aici, în saloane cu oameni veniți din focare, sperând probabil că ne vom pozitiva, ca să-și justifice greșeala”, spun oamenii.

Știrea publicată de mures.ro a trezit numeroase reacții printre cititorii nostri, care ne cer să urmărim în continuare acest subiect.

Iată câteva dintre mesajele primite: “Bună ziua, legat de știrea cu angajații DGASPC Mureș, bravo pentru reportaj, dar am o nedumerire, mâine se va face testarea și pentru restul pacienților, ideea e că de teama anchetei și a repercusiunilor mâine pot să fie confirmați „pozitiv” pe banda rulantă pentru a-și scoate ei pielea …Se poate urmări cumva corectitudinea rezultatelor?”

“Unii pacienți au ajuns miercuri noaptea și există  caz care deja este externat iar alt caz așteaptă rezultatul final, si restul sunt ținuți de proști, poate puteți afla niste răspunsuri la aceste aspecte”.

Situația este dramatică, pentru că pacienții internați trebuie să își rezolve problemele familiale, iar cei externați, chiar dacă au două teste negative la câteva zile de la primul pozitiv, sunt trimiși 14 zile în izolare.

Întrebarea este simplă: au fost sau nu corecte testele efectuate marți și miercuri?

Facem un apel la autoritățile competente să urmărească această situație cu maximă responsabilitate profesională și morală.

 

 

- Advertisment -

Most Popular

medical.mures.ro – Un reper is spatiul medical local si national

medical.mures.ro este o nouă platformă dedicată atât publicului larg, care poate găsi aici informații despre afecțiuni și sfaturi medicale primare, cât și profesioniștilor din...

PROIECTUL DISCHARGE – un succes pentru cardiologia târgumureșeană

Școala de cardiologie din Târgu Mureș obține, din nou, recunoașterea internațională, prin validarea unui rezultat de excepție: un nou test cu risc scăzut pentru...

SUCCES URIAȘ AL CARDIOLOGILOR TÂRGUMUREȘENI

Angio Computer Tomografia Cardiacă, validată pe plan internațional ca alternativă a coronarografiei invazive. Rezultatele unui studiu al cardiologilor mureșeni a fost publicat în “New...

10 ANI DE MUNCĂ, 4 MILIOANE DE EURO INVESTIȚI ÎN CERCETARE, PROFESIONALISM ȘI INTERNAȚIONALIZARE – SECRETUL SUCCESULUI CLINICII DE CARDIOLOGIE DIN TÎRGU MUREȘ

Congresul CardioNET a debutat miercuri în forță, printr-o serie de prezentări găzduite de Centrul Cultural și de Evenimente din Castelul Teleki din Dumbrăvioara. Cu...

Recent Comments