www.mures.ro

luni, septembrie 20, 2021
No menu items!
Acasă ȘTIRI TÂRGU MUREȘ. Ziua în care parcă toți bețivii au urcat la volan

TÂRGU MUREȘ. Ziua în care parcă toți bețivii au urcat la volan

La data de 30 mai a.c., polițiști rutieri din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș au identificat în trafic, pe strada Viile Dealului Mic din municipiu, un autoturism, condus de un tânăr, de 20 de ani, din comuna Gornești, care a fost implicat într-un eveniment rutier, soldat cu pagube materiale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, acestuia rezultându-i o valoare de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la unitatea spitalicească în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Totodată, ca urmare a verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 30 mai a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier Mureș au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, la intersecția străzii Călărașilor cu strada Revoluției din municipiu, soldat cu pagube materiale.

Deplasați la fața locului, polițiștii au procedat la testarea cu aparatul etilotest a conducătorului auto, acestuia rezultându-i o valoare de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la unitatea spitalicească în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

La data de 30 mai a.c., în jurul orei 00.45, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 11 Târnăveni au identificat în trafic, pe DJ 142D, pe raza localității Deleni, un autoturism, condus de un bărbat, de 31 de ani.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, acestuia rezultându-i o valoare de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la unitatea spitalicească în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Totodată, ca urmare a verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule, numerele de înmatriculare provizorii aplicate autoturismului sunt false, iar autoturismul nu este înmatriculat.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat.

La data de 30 mai a.c., în jurul orei 20.55, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș aufost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe strada Mihai Viteazul din municipiu, soldat cu pagube materiale.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat în calitate de conducător auto, un bărbat, de 34 de ani, din Târgu Mureș, la testarea cu aparatul etilotest acestuiarezultându-i o valoare de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la unitatea spitalicească în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

La data de 30 mai a.c., în jurul orei 18.35, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Reghin au identificat în trafic, pe raza localității Răstolița, un autoturism, condus de un bărbat, de 56 de ani, din județul Botoșani.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, acestuia rezultându-i o valoare de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la unitatea spitalicească în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Ziua în care luminile a mii de case din Târgu Mureș s-au stins

În Târgu Mureș este un loc despre care, mai ales când ieși de-acolo, poți spune că este printre cele mai tulburătoare pe care le-ai...

Sute de mureșeni au omagiat personalitatea profesorului doctor Benedek István

La împlinirea unui an de la dispariția profesorului doctor Benedek István, vineri, la Clinica de pe strada Revoluției nr. 35 din Târgu Mureș, a...

Achiziția anului pe piața serviciilor medicale din Târgu Mureș

Centrul Medical Cardio Med din Târgu Mureș a finalizat, joi, o investiție strategică majoră, achiziționând un complex format dintr-o pensiune de lux și un...

CNAIR: În acest an, urcăm pe Autostradă lângă Metro! Va fi gata lotul până la Ungheni

Autostrada Transilvania: Strabag a realizat 57% din lucrările la lotul Târgu Mureș – Ungheni. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a prezentat...

Recent Comments