joi, august 6, 2020
No menu items!
Acasă ȘTIRI Prof. Theodora Benedek a primit rezultatele testului coronavirus!

Prof. Theodora Benedek a primit rezultatele testului coronavirus!

Prof.univ.dr. Theodora Benedek a anunțat, în urmă cu puțin timp, că a primit rezultatul testului coronavirus, care este NEGATIV.

Șefa Clinicii de Cardiologie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș a transmis că “Testul pentru coronavirus, ale cărui rezultate le-am primit acum câteva minute, este NEGATIV. Din cauza volumului mare de probe aflate în lucru la Cluj, abia astăzi s-a reușit interpretarea probelor care mi-au fost recoltate încă de sâmbăta trecută.

În momentul imediat următor celui în care procedurile mi-o vor permite mă întorc la muncă, în Clinica de Cardiologie, acolo unde în această perioadă este locul meu și unde oamenii au nevoie de mine.

Vă rog să fiți precauți și să urmați sfaturile și regulile stabilite de autorități. Stați acasă! Haideți să ne facem bine!”

Context:

Theodora Benedek a participat a participat la ședința Biroului Politic Național al PNL de luni, 9 martie, unde a primit nominalizarea pentru candidatura la funcția de primar al municipiului Târgu Mureș, din partea Partidului Național Liberal.

La eveniment a fost prezent și senatorul PNL Vergil Chițac, care ulterior a fost testat pozitiv cu coronavirus.

Toată conducerea PNL a fost testată pentru COVID-19, iar miniștrii prezenți la eveniment, inclusiv premierul Ludovic Orban au intrat în izolare.

La ședința Biroului Politic Național al PNL a participat și senatorul de Mureș, Cristian Chirteș, președinte PNL Mureș, care a fost validat atunci candidat pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Mureș. Testul președintelui PNL Mureș este de asemenea, NEGATIV.

Theodora Benedek a aflat rezultatul pozitiv al testului senatorului Chițac, în timpul ședinței Consiliului Local al municipiului Târgu Mureș, de vineri, 13 martie.

Din acest motiv, mai mulți consilieri locali din Târgu Mureș au intrat în autoizolare.

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Apel către toți cei vindecați de COVID-19!!!

Spitalul Clinic Județean Mureș face un apel către toți cei vindecați de COVID-19, pentru a dona sânge pentru plasmă hiperimună. Acest gest poate salva...

Casă în flăcări la Lunca Bradului!

În această după amiază pompierii militari ai ISU Mures de la Punctul de Lucru Deda și Detașamentul Toplița din cadrul ISU Harghita au intervenit...

Timpurile tulburi cer idei creative! USR PLUS adună semnături online

Strângerea de semnături este o etapă importantă pentru orice partid politic și candidat care dorește să se înscrie într-o cursă electorală. Doar că, în...

Două vieți trăite în slujba cetățeanului!

Plutonier adjutant șef Ceu Viorel și plutonier adjutant șef Marton Endre-Jozsef, au trecut în rezervă, ieri 3 august 2020, după 29 și respectiv 27...

Recent Comments