sâmbătă, octombrie 24, 2020
No menu items!
Acasă ȘTIRI Prof. Theodora Benedek a primit rezultatele testului coronavirus!

Prof. Theodora Benedek a primit rezultatele testului coronavirus!

Prof.univ.dr. Theodora Benedek a anunțat, în urmă cu puțin timp, că a primit rezultatul testului coronavirus, care este NEGATIV.

Șefa Clinicii de Cardiologie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș a transmis că “Testul pentru coronavirus, ale cărui rezultate le-am primit acum câteva minute, este NEGATIV. Din cauza volumului mare de probe aflate în lucru la Cluj, abia astăzi s-a reușit interpretarea probelor care mi-au fost recoltate încă de sâmbăta trecută.

În momentul imediat următor celui în care procedurile mi-o vor permite mă întorc la muncă, în Clinica de Cardiologie, acolo unde în această perioadă este locul meu și unde oamenii au nevoie de mine.

Vă rog să fiți precauți și să urmați sfaturile și regulile stabilite de autorități. Stați acasă! Haideți să ne facem bine!”

Context:

Theodora Benedek a participat a participat la ședința Biroului Politic Național al PNL de luni, 9 martie, unde a primit nominalizarea pentru candidatura la funcția de primar al municipiului Târgu Mureș, din partea Partidului Național Liberal.

La eveniment a fost prezent și senatorul PNL Vergil Chițac, care ulterior a fost testat pozitiv cu coronavirus.

Toată conducerea PNL a fost testată pentru COVID-19, iar miniștrii prezenți la eveniment, inclusiv premierul Ludovic Orban au intrat în izolare.

La ședința Biroului Politic Național al PNL a participat și senatorul de Mureș, Cristian Chirteș, președinte PNL Mureș, care a fost validat atunci candidat pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Mureș. Testul președintelui PNL Mureș este de asemenea, NEGATIV.

Theodora Benedek a aflat rezultatul pozitiv al testului senatorului Chițac, în timpul ședinței Consiliului Local al municipiului Târgu Mureș, de vineri, 13 martie.

Din acest motiv, mai mulți consilieri locali din Târgu Mureș au intrat în autoizolare.

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

SURSE: Situație gravă la Clinica Medicină Internă II din Târgu Mureș

Până astăzi, 23 octombrie, în județul Mureș au fost confirmate 3.864 cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-COV-2. În ultimele 24 de ore, au fost...

360 de persoane, bolnavi și suspecți de COVID19, sunt internate în județul Mureș

Față de ziua precedentă, în județul Mureș au fost înregistrate 170 cazuri noi de persoane infectate cu SARSCoV2, acestea fiind cazuri care nu au...

Județul Mureș, printre cele mai mari rate de infecție/1.000 de locuitori

Cu 2,41 la mie, județul Mureș se află pe locul 7 în țară, în clasamentul coeficientului infectărilor cu SARSCoV2, cumulate la 14 zile, raportate...

România depășește pragul de 5.000 de infectări pe zi. VEZI câte cazuri noi avem în Mureș

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 5.028 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV...

Recent Comments