www.mures.ro

Acasă ȘTIRI TIR-ul abandonat peste noapte într-un șanț din Acățari era condus de un...

TIR-ul abandonat peste noapte într-un șanț din Acățari era condus de un șofer BEAT

0

Marți seara, în jurul orei 19.00,  conducătorul unui ansamblu de vehicule , în timp ce se deplasa în afara localității Acățari, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în șanțul de pe marginea drumului.

În urma testării alcoolscopice, conducătorului auto,  i-a rezultat o valoare de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost transportat la unitatea spitalicească pentre a-i fi recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

foto/video: DRDP Brașov

Și polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 2 Band, au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe raza comunei Band, cu implicarea unui autoturism.

La fața locului, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 42 de ani, din comuna Band, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în șanțul de pe drumului.

În urma testării cu aparatul etilotest, conducătorului auto i-a rezultat o valoare de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost transportat la unitatea spitalicească pentre a-i fi recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.