www.mures.ro

Acasă Uncategorized TRAGEDIE în Mureș. Un copil de 8 ani și-a omorât fratele, cu...

TRAGEDIE în Mureș. Un copil de 8 ani și-a omorât fratele, cu o armă de tir sportiv

0
  • Un copil de 5 ani a fost împuşcat accidental în zona pieptului de către fratele său, în vârstă de 8 ani.
  • Copilul a declanşat o armă cu aer comprimat ce aparţinea unui angajat al Ocolului Silvic. Arma fusese lăsată nesupravegheată.
  • Incidentul s-a petrecut la marginea unei păduri din apropierea localităţii Mădăraşi, judeţul Mureș

UPDATE ora 18:25, comunicatul IPJ Mureș:

Astăzi, în jurul orei 15.00, polițiștii au fost sesizați prin Apel 112, cu privire la faptul că, la marginea unei păduri dintre localitățile Pănet și Mădăraș, un minor ar fi fost împușcat cu o armă cu aer comprimat, fiind în stare de inconștiență.

La fața locului s-a deplasat o echipă de cercetare complexă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș în vederea efectuării de cercetări și stabilirii situației de fapt.

Din primele cercetări efectuate, a reieșit faptul că, un minor, de 8 ani, în timp ce se afla, cu familia și alte persoane, la o cabană situată între localitățile Pănet și Mădăraș, ar fi manevrat o armă neletală, cu aer comprimat, care ar fi fost lăsată nesupravegheată, și l-ar fi rănit în mod accidental, pe fratele acestuia, de 5 ani.

Echipajul medical aflat la fața locului i-a acordat îngrijiri medicale de specialitate, însă din nefericire a fost declarat decesul minorului.

Din primele date, arma este deținută în mod legal, de un bărbat, de 49 de ani.

Cercetările sunt continuate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs nefericitul eveniment.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Din primele verificări, se pare că mai multe familii cu copii au ieşit la un picnic, printre care şi un pădurar care avea asupra sa o armă de agrement (tir sportiv), cu aer comprimat, neletală.

Acesta a lăsat arma nesupravegheată, iar un copil de 8 ani s-a jucat cu arma şi a tras către fratele său, în vârstă de 5 ani.

Copilul împuşcat a fost în stare de inconştienţă, s-a încercat resuscitarea sa, însă în cele din urmă a fost declarat decesul la ora 16.27. sursa: Mediafax

 

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here