www.mures.ro

joi, iulie 6, 2023
No menu items!
Acasă ȘTIRI TRAGEDIE la Târgu Mureș: O femeie a murit, după ce a fost...

TRAGEDIE la Târgu Mureș: O femeie a murit, după ce a fost înjunghiată în fața copilului

Astăzi, în jurul orei 08.40, un echipaj de jandarmi s-a sesizat din oficiu cu privire la producerea unei agresiuni, pe o stradă din municipiul Târgu Mureș.

La fața locului s-au deplasat de îndată polițiștii, iar din primele cercetări efectuate s-a stabilit faptul că o femeie, de 30 de ani, din comuna Livezeni, ar fi fost agresată de către concubinul acesteia, de 48 de ani.

În fapt, cei doi se deplasau cu un autoturism, împreună cu fiul minor, în vârstă de 6 ani, iar ca urmare a unor neînțelegeri, femeia ar fi coborât din autoturism, moment în care bărbatul ar fi coborât după aceasta și cu un obiect înțepător, i-ar fi provocat mai multe leziuni la nivelul abdomenului.

Ulterior, bărbatul și-ar fi provocat mai multe leziuni, cu același obiect înțepător, ambii fiind transportați la unitatea spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Din nefericire, femeia a decedat la spital, iar în ceea ce îl privește pe bărbat, acesta a rămas internat în unitatea medicală.

Polițiștii nu au fost sesizați anterior cu privire la eventuale fapte asociate violenței în familie în ceea ce privește cele două persoane.

Cauza se află în urmărirea proprie a unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii incidentului.

Totodată, în ceea ce îl privește pe minor, acesta se află în îngrijirea bunicilor, cazul urmând a fi supus atenției Direcției Generale de Asistență Socială pentru Protecția Copilului Mureș, în vederea luării măsurilor ce se impun.

- Advertisment -

Most Popular

medical.mures.ro – Un reper is spatiul medical local si national

medical.mures.ro este o nouă platformă dedicată atât publicului larg, care poate găsi aici informații despre afecțiuni și sfaturi medicale primare, cât și profesioniștilor din...

PROIECTUL DISCHARGE – un succes pentru cardiologia târgumureșeană

Școala de cardiologie din Târgu Mureș obține, din nou, recunoașterea internațională, prin validarea unui rezultat de excepție: un nou test cu risc scăzut pentru...

SUCCES URIAȘ AL CARDIOLOGILOR TÂRGUMUREȘENI

Angio Computer Tomografia Cardiacă, validată pe plan internațional ca alternativă a coronarografiei invazive. Rezultatele unui studiu al cardiologilor mureșeni a fost publicat în “New...

10 ANI DE MUNCĂ, 4 MILIOANE DE EURO INVESTIȚI ÎN CERCETARE, PROFESIONALISM ȘI INTERNAȚIONALIZARE – SECRETUL SUCCESULUI CLINICII DE CARDIOLOGIE DIN TÎRGU MUREȘ

Congresul CardioNET a debutat miercuri în forță, printr-o serie de prezentări găzduite de Centrul Cultural și de Evenimente din Castelul Teleki din Dumbrăvioara. Cu...

Recent Comments