sâmbătă, octombrie 24, 2020
No menu items!
Acasă ȘTIRI ULTIMA ORĂ: Theodora Benedek, scrisoare deschisă către Soós Zoltán

ULTIMA ORĂ: Theodora Benedek, scrisoare deschisă către Soós Zoltán

Theodora Benedek, candidatul PNL la Primăria municipiului Târgu Mureș a transmis o scrisoare deschisă, adresată lui Soós Zoltán, în care face referire la atacurile din mediul online, îndreptate împotriva ei, în ultima perioadă.

Redăm integral textul scrisorii:

“Îl rog pe Soós Zoltán să nu se mai ascundă după personaje insalubre

Am intrat în această campanie electorală cu speranța într-o competiție civilizată. Dar fiecare zi demonstrează contrariul.

Un jurnalist de altfel mediocru, pe care din cauza incompetenței sale l-am dat afară în urmă cu 5 ani dintr-o structură universitară, șoptitor cu state vechi de plată pe la anumite structuri de tristă amintire, încearcă să mă denigreze și să propage știri false, în scopul de a manipula electoratul în favoarea lui Soós Zoltán, candidatul pe care a declarat public că îl susține.

Mi-au spus mulți că dacă intru în  politica mă vor mânca porcii. Și văd că încearcă. Dar rezist! Și nu pentru ei, ci pentru cei care cred în mine, țin să precizez:

  1. Am intrat în politică ca profesor universitar, șef de clinică și expert al Comisiei Europene. Niciuna din aceste funcții nu le datorez nimănui, decât strict profesionalismului meu.
  2. Nu am oferit nimănui nicio sumă de bani pentru a se retrage din competiție. Îi provoc pe cei care vehiculează asemenea aberații să o spună în mod public, și nu să răspândească acest gen de calomnii prin portavocea comunicatorilor din staff-ul neoficial al lui Soós Zoltán, utilizând manevre securiste, cu care ei sunt foarte bine familiarizați. Nu am avut nicio discuție de acest gen nici cu Marius Pașcan, nici cu Claudiu Maior, nici vreun alt candidat. Eu nu cumpăr oameni și nu cumpăr funcții! Le câștig prin profesionalism. Dar o vorbă veche spune că fiecare pornește de la sine. Adică… ei așa ar face în locul meu! Să le fie rușine!
  3. Theodora Benedek primar înseamnă sfârșitul găștii lui Claudiu Maior! Așa cum am spus și la televiziuea M9, Claudiu Maior NU va fi city manager în Târgu Mureș. Pentru această funcție voi recurge la profesioniști adevărați. Nici unul din gașca lui Maior nu va fi membru în echipa mea. Pe scurt, Maior și acoliții săi nu vor mai fi angajați ai Primăriei!
  4. Nu am montat niciodată stenturi la nici o clinică privată. Provoc pe oricine pretinde că are asemenea date, să demonstreze că aș fi făcut asta. Să spună asta face-to-face și nu pe la spate! Explicația pentru această calomnie lansată de Lavinia Cosma e simplă! Ea nu mai speră nici o funcție politică. Cariera sa parlamentară a luat sfârșit, după ce a fost dată afară din USR. Va fi practic șomeră. Conform unor surse, ea s-a înțeles cu unul din candidați (ghiciți cu care?) să îi dea o funcție în Primărie, pentru ca în schimb să mă atace cu o calmnie care să fie ulterior rostogolită de aparatul lor securist. Urât!
  5. Despre atacurile mârșave la adresa familiei mele……ar fi chiar sub demnitatea mea să mă cobor la a-i băga în seamă! Vă las să judecați singuri.

Îl rog pe Soós Zoltán să dea dovadă de bărbăție și demnitate, să vină într-o dezbatere cu mine și să nu se ascundă după un personaj insalubru atunci când atacă o femeie. Dacă nu are acest curaj, atunci cu siguranță nu ar avea niciodată curajul și bărbăția necesară pentru a stârpi caracatița patronată de Claudiu Maior. Îl vor devora, cu fulgi cu tot!”

Theodora Benedek

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

DOSAR PENAL: Două mașini au fost incendiate în Acățari!

Mai mulți locuitori din Acățari ne-au semnalat un caz ciudat, petrecut zilele trecute pe raza comunei. Două autoturisme au luat foc, iar la fața locului...

În prezența prefectului de Mureș, primarii din Sighișoara și Luduș și-au intrat în drepturi

În cursul zilei de sâmbătă, în sala mare a Casei de Cultură „Pompeiu Hărăşteanu” din Luduş, a avut loc şedinţa festivă de constituire a...

VEZI pe ce loc este județul Mureș în topul național al infectărilor cumulate la 1.000 de locuitori

Conform datelor din ultimele 24 de ore, publicate sâmbătă la prânz, județul Mureș rămâne pe poziția 7 în clasamentul național al coeficientului infectărilor cumulate...

Județul Mureș, NUMĂR MARE de infectări cu coronavirus, în ultimele 24 de ore

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 4.761 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV...

Recent Comments