www.mures.ro

miercuri, iulie 28, 2021
No menu items!
Acasă ȘTIRI UN SINGUR CANDIDAT pentru postul de manager al Spitalului din Târgu Mureș

UN SINGUR CANDIDAT pentru postul de manager al Spitalului din Târgu Mureș

Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș a publicat rezultatul etapei de verificare a îndeplinirii de către candidați a condițiilor stabilite la concursul pentru ocuparea funcției de manager – Persoană fizică la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș.

Instituțiile publice din România se prevalează de Regulamentul GDPR și tot mai multe anonimizează numele candidaților la diferite funcții publice, dar aceasta este o practică intens contestată în jurisprudența europeană.

Pentru că nu există o comunicare oficială a numelui celui care vrea să conducă una dintre cele mai importante instituții din județul Mureș, redacția mures.ro a aflat, pe surse, că Mariana Cernat este singurul candidat înscris la concursul pentru șefia SCJU.

Până luni, 7 iunie, candidații interesați și-au putut depune dosarele pentru concursul de ocupare a funcției de manager – persoană fizică, organizat de Consiliul de Administrație al Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș.

Funcția a devenit vacantă la sfârșitul lunii martie, când mandatul fostului director al spitalului, Claudiu Puiac, a expirat.

În locul său a fost numit un manager interimar, pentru o perioadă de maximum 6 luni, în persoana Marianei Cernat, care a devenit și singurul candidat pentru ocuparea postului prom concurs.

Concursul se desfășoară în două etape: prima etapă – eliminatorie, a fost îndeplinită astăzi, respectiv verificarea îndeplinirii de către candidați a condițiilor stabilite în anunțul concursului, iar a doua etapă va presupune susținerea publică și evaluarea proiectului de management. 

Susținerea publică a proiectelor de management va avea loc în 18 iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

CNAIR: În acest an, urcăm pe Autostradă lângă Metro! Va fi gata lotul până la Ungheni

Autostrada Transilvania: Strabag a realizat 57% din lucrările la lotul Târgu Mureș – Ungheni. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a prezentat...

De azi, E LEGE! 60 de milioane de lei, pentru Centrul de Arși din Târgu Mureș

Guvernul a adoptat, miercuri, hotărârea privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru construirea unui centru de arși la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureş. Potrivit actului...

O mureșeancă de 21 de ani a murit într-un accident groaznic, petrecut luni seara

În această seară, pe DJ 151D, între localitățile Ilieni și Nicolești, a avut loc un accident rutier, între un autocamion și un autoturism. În urma...

El este tânărul mureșean OMORÂT DE URS vineri seara

Mihai Cadar, mureșeanul de 26 de ani, a fost găsit mort la o distanţă relativ mică de locul unde ursul a atacat vineri seara,...

Recent Comments