www.mures.ro

marți, iunie 22, 2021
No menu items!
Acasă ȘTIRI UN SINGUR CANDIDAT pentru postul de manager al Spitalului din Târgu Mureș

UN SINGUR CANDIDAT pentru postul de manager al Spitalului din Târgu Mureș

Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș a publicat rezultatul etapei de verificare a îndeplinirii de către candidați a condițiilor stabilite la concursul pentru ocuparea funcției de manager – Persoană fizică la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș.

Instituțiile publice din România se prevalează de Regulamentul GDPR și tot mai multe anonimizează numele candidaților la diferite funcții publice, dar aceasta este o practică intens contestată în jurisprudența europeană.

Pentru că nu există o comunicare oficială a numelui celui care vrea să conducă una dintre cele mai importante instituții din județul Mureș, redacția mures.ro a aflat, pe surse, că Mariana Cernat este singurul candidat înscris la concursul pentru șefia SCJU.

Până luni, 7 iunie, candidații interesați și-au putut depune dosarele pentru concursul de ocupare a funcției de manager – persoană fizică, organizat de Consiliul de Administrație al Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș.

Funcția a devenit vacantă la sfârșitul lunii martie, când mandatul fostului director al spitalului, Claudiu Puiac, a expirat.

În locul său a fost numit un manager interimar, pentru o perioadă de maximum 6 luni, în persoana Marianei Cernat, care a devenit și singurul candidat pentru ocuparea postului prom concurs.

Concursul se desfășoară în două etape: prima etapă – eliminatorie, a fost îndeplinită astăzi, respectiv verificarea îndeplinirii de către candidați a condițiilor stabilite în anunțul concursului, iar a doua etapă va presupune susținerea publică și evaluarea proiectului de management. 

Susținerea publică a proiectelor de management va avea loc în 18 iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Un câine al Salvamont Mureş a găsit o persoană dispărută pe munte

Persoana de 69 de ani era căutată de 24 de ore. Victima a fost găsită de câinele Nero. Persoana era decedată. „Echipa Salvamont Mures a participat la...

O AUTOSPECIALĂ cu totul…SPECIALĂ intră în dotarea ISU Mureș

Mâine, 23 iunie 2021, la ora 12:50, va avea loc ceremonia primirii unei noi autospeciale pentru transportul pacienților înalt contagioși. Autospeciala este o donație...

Cum s-a produs TERIBILUL ACCIDENT de ieri, de la Deda

Un accident teribil a fost la un pas să se transforme într-un adevărat măcel, după ce un șofer neatent a creat un impact violent...

NICIUN CAZ NOU de coronavirus în județul Mureș

Față de ziua precedentă, în județul Mureș nu a fost înregistrat niciun caz nou de coronavirus. Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților...

Recent Comments