www.mures.ro

miercuri, iulie 5, 2023
No menu items!
Acasă ȘTIRI VINERI. Val de accidente, în tot județul Mureș

VINERI. Val de accidente, în tot județul Mureș

Vineri dimineață, în mai puțin de o oră, pompierii mureșeni au intervenit la trei accidente rutiere produse pe raza județului Mureș.

În jurul orei 08:05, pompierii mureșeni sunt solicitați să asigure măsuri de prevenire și stingere a incendiilor, în cazul producerii unui accident rutier în localitatea Budiul Mic, strada Podului.

Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș.

Aceștia au constatat că, în urma tamponării dintre două autoturisme, trei victime de cod galben au necesitat îngrijiri medicale.

Victimele, o persoană de sex masculin cu vârsta de aproximativ 35 de ani și două de sex feminin, cu vârste de aproximativ 35 de ani și aproximativ 8 ani, au fost transportate la UPU SMURD Târgu-Mureș cu două ambulanțe SMURD și o ambulanță SAJ, starea acestora fiind stabilă.

Circulația nu a fost blocată.

În jurul orei 08:30, pompierii mureșeni au fost solicitați să intervină în cazul unei persoane blocate într-un autoturism răsturnat în afara părții carosabile, pe raza localității Vânători, la ieșire spre orașul Cristuru Secuiesc.

Au intervenit de urgență pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara.

Aceștia au constatat că este vorba de un autoturism răsturnat în afara parții carosabile, iar din fericire, persoana s-a autoevacuat.

Victimei, o persoană de sex feminin, de aproximativ 32 de ani, i s-au acordat îngrijiri medicale de către echipajul SMURD aflat la fața locului, după care a fost transportată la CPU Sighișoara.

Pe toată durata intervenției, circulația s-a desfășoarat alternativ pe un singur sens de mers.

În jurul orei 09:00, pompierii mureșeni au fost solicitați să intervină în cazul unui autoturism răsturnat în afara parții carosabile, în apropierea localității Maiad.

Au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș și din cadrul Gărzii de Intervenție Miercurea Nirajului.

Aceștia au constatat că este vorba despre un autoturism răsturnat în afara parții carosabile, fără victime încarcerate.

În urma accidentului, unei persoane de sex masculin în vârstă de 69 ani, i s-au acordat îngrjiri medicale de către echipajele SMURD aflate la fața locului, aceasta fiind de cod verde și nu a necesitat transportul la spital.

Pe toată durata intervenției, circulația a fost blocată pe ambele sensuri de mers.

- Advertisment -

Most Popular

medical.mures.ro – Un reper is spatiul medical local si national

medical.mures.ro este o nouă platformă dedicată atât publicului larg, care poate găsi aici informații despre afecțiuni și sfaturi medicale primare, cât și profesioniștilor din...

PROIECTUL DISCHARGE – un succes pentru cardiologia târgumureșeană

Școala de cardiologie din Târgu Mureș obține, din nou, recunoașterea internațională, prin validarea unui rezultat de excepție: un nou test cu risc scăzut pentru...

SUCCES URIAȘ AL CARDIOLOGILOR TÂRGUMUREȘENI

Angio Computer Tomografia Cardiacă, validată pe plan internațional ca alternativă a coronarografiei invazive. Rezultatele unui studiu al cardiologilor mureșeni a fost publicat în “New...

10 ANI DE MUNCĂ, 4 MILIOANE DE EURO INVESTIȚI ÎN CERCETARE, PROFESIONALISM ȘI INTERNAȚIONALIZARE – SECRETUL SUCCESULUI CLINICII DE CARDIOLOGIE DIN TÎRGU MUREȘ

Congresul CardioNET a debutat miercuri în forță, printr-o serie de prezentări găzduite de Centrul Cultural și de Evenimente din Castelul Teleki din Dumbrăvioara. Cu...

Recent Comments