www.mures.ro

miercuri, iulie 5, 2023
No menu items!
Acasă ȘTIRI AICI: Toate datele OFICIALE, în Mureș și în România. 523 de cazuri...

AICI: Toate datele OFICIALE, în Mureș și în România. 523 de cazuri noi, la nivel național

Până astăzi, 11 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 5.990 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 758 au fost declarate vindecate și externate.

Totodată, până acum, 282 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman  și Gorj, au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 523 de noi cazuri de îmbolnăvire.

La ATI, în acest moment, sunt internați 208 de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 24.984 de persoane.

Alte 74.233 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 59.272 de teste.

Până astăzi, 11 aprilie, în județul Mureș au fost confirmate 203 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus).

Totodată, până astăzi la ora 13.00, în județul nostru se înregistrau 11.762 persoane autoizolate la domiciliu și 508 persoane aflate în spațiile de carantină.

În ultimele 24 de ore, 294 persoane au ieșit din autoizolare la domiciliu și 229 din spațiile de carantină. Totodată, până la această dată, 11 persoane au fost declarate vindecate și externate în județul Mureș.

În ziua de 10 aprilie, peste 430 de polițiști au desfășurat peste 500 de misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19 și au acționat pentru menținerea ordinii și liniștii publice în județ.

În ceea ce privește sancțiunile contravenționale, în cursul zilei de ieri, 10 aprilie, au fost aplicate 276 de sancțiuni, în valoare de peste 987.000 lei, pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației. Totodată, o persoană a fost mutată din izolare la domiciliu, în carantină instituționalizată, ca urmare a nerespectării prevederilor legale incidente.

În perioada de referință, au fost verificate peste 575 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină, în peste 125 de locații.

De asemenea, 138 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor stabilite pe perioada stării de urgență.

Au fost controlate în trafic peste 1790 de autovehicule și legitimate peste 2820 de persoane.

 

- Advertisment -

Most Popular

medical.mures.ro – Un reper is spatiul medical local si national

medical.mures.ro este o nouă platformă dedicată atât publicului larg, care poate găsi aici informații despre afecțiuni și sfaturi medicale primare, cât și profesioniștilor din...

PROIECTUL DISCHARGE – un succes pentru cardiologia târgumureșeană

Școala de cardiologie din Târgu Mureș obține, din nou, recunoașterea internațională, prin validarea unui rezultat de excepție: un nou test cu risc scăzut pentru...

SUCCES URIAȘ AL CARDIOLOGILOR TÂRGUMUREȘENI

Angio Computer Tomografia Cardiacă, validată pe plan internațional ca alternativă a coronarografiei invazive. Rezultatele unui studiu al cardiologilor mureșeni a fost publicat în “New...

10 ANI DE MUNCĂ, 4 MILIOANE DE EURO INVESTIȚI ÎN CERCETARE, PROFESIONALISM ȘI INTERNAȚIONALIZARE – SECRETUL SUCCESULUI CLINICII DE CARDIOLOGIE DIN TÎRGU MUREȘ

Congresul CardioNET a debutat miercuri în forță, printr-o serie de prezentări găzduite de Centrul Cultural și de Evenimente din Castelul Teleki din Dumbrăvioara. Cu...

Recent Comments