vineri, septembrie 25, 2020
No menu items!
Acasă ȘTIRI Centura Târgu Mureșului, resuscitată în ianuarie?

Centura Târgu Mureșului, resuscitată în ianuarie?

Centura municipiului Târgu Mureș este blocată, după execuția a puțin peste 34% din proiectul care prevede construcția a 11,64 de kilometri, din drumul despre care târgumureșenii speră că va opri coșmarul traficului din oraș.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a încheiat, în data de 29.12.2017 cu fostul antreprenor – COPISA SA, un acord  voință, privind incetarea contractului de execuție.

În 19.07.2019, a fost publicată anuntul pentru licitația deschisă privind atribuirea contractului “Proiectare si executie Varianta de ocolire Târgu Mureș –  finalizare lucrări”, la o valoare estimată de 225.392.376,62 lei.

Termenul limită de depunere a ofertelor a fost 20.09.2019, iar procedura de achiziție a fost suspendată de catre CNAIR, din cauza numărului mare al solicitărilo de clarificari.

În prima zi de mandat, în calitate de prefect al judeţului Mureş, Mara Togănel a participat vineri la o întâlnire cu ministrul Transporturilor, Lucian Bode şi cu directorul general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere,  Florin Sorin Scarlat.

“În această întâlnire, am ridicat şi problema Centurii municipiului Târgu Mureş. După ce contractul de execuţie a încetat în 2017, stadiul lucrării fiind de 34,26%, a fost demaratăo nouă procedură de achiziţie publică, pentru finalizarea obiectivului. La sfârşitul lunii ianuarie, se va anunţa termenul de depunere a ofertelor”, a precizat Mara Togănel, prefectul județului Mureș.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

EXCLUSIV. Frunda: “Candidatul independent este o strategie electorală”

Frunda György, unul dintre numele grele ale UDMR din ultimii 30 de ani, la nivel local și național, recunoaște că așa zisa candidatură independentă...

ESTE CLAR: Numai Theodora Benedek îl poate învinge pe Soós Zoltán

Portalul mures.ro a demarat, la începutul lunii septembrie, un sondaj de opinie online, targetat pe populația municipiului Târgu Mureș, cu vârste de peste 18...

ULTIMA ORĂ: Theodora Benedek, scrisoare deschisă către Soós Zoltán

Theodora Benedek, candidatul PNL la Primăria municipiului Târgu Mureș a transmis o scrisoare deschisă, adresată lui Soós Zoltán, în care face referire la atacurile...

ATENȚIE! Sondaje false în campania electorală, publicate de Claudiu Maior

Claudiu Maior a publicat DOUĂ SONDAJE FALSE, în care și-a dublat procentele. Este regretabil că asemenea metode ilegale sunt folosite în campania electorală, cu...

Recent Comments