EXCLUSIV: Rareș Bogdan. Despre Târgu Mureș

0
3387

Incomod pentru unii, criticat de adversari și adulat de susținătorii politici, Rareș Bogdan este jurnalistul care s-a îndreptat spre politică, din convingerea că va face bine.

Rezultatele obținute de PNL la alegerile europarlamentare și victoria din noiembrie a lui Klaus Iohannis îi fac pe mulți analiști ai vieții publice să afirme că fără Rareș Bogdan în politică, România din ianuarie 2020 ar fi arătat altfel.

Așteptările de la Rareș Bogdan sunt mari și printre mureșeni, mai ales după angajamentul public făcut în luna mai, atunci când promitea că în acest an va veni des la Târgu Mureș, pentru a pune umărul la victoria liberalilor în alegerile locale.

L-am vizitat pe Rareș Bogdan la Bruxelles, în Parlamentul European, acolo unde l-am găsit extrem de preocupat de activitatea sa de europarlamentar. Minutele care au precedat interviul ne-au făcut să înțelegem că își îndeplinește cu brio și sarcinile de prim-vicepreședinte al Partidului Național Liberal. Poate chiar mai bine decât și-ar dori unii…

Am vorbit cu Rareș Bogdan despre jurnalism, comunicare, politică și Târgu Mureș.

 

Leave a reply