www.mures.ro

miercuri, iulie 5, 2023
No menu items!
Acasă ȘTIRI CHIAR NE IAU DE PROȘTI: La Pneumologie sunt bani, dar nu pot...

CHIAR NE IAU DE PROȘTI: La Pneumologie sunt bani, dar nu pot lucra, din cauza „riscului contagios major”

Redacția mures.ro a prezentat, în exclusivitate, imagini șocante înregistrate la secția de Pneumologie a Spitalului Clinic Județean Mureș, acolo unde sunt internați o parte dintre pacienții din județul Mureș infectați cu coronavirus.

Imaginile au fost filmate într-o unitate medicală din Târgu Mureș, unde se presupune că trebuie să fie vindecați oameni bolnavi, aflați într-o stare de sănătate fizică și psihică precară.

După publicarea acestor imagini de redacția noastră, în cursul zilei de luni, biroul de presă al Spitalului Clinic Județean Mureș a transmis un comunicat de presă, pe care îl redăm integral:

“În urma informațiilor și imaginilor apărute în spațiul public, Spitalul Clinic Județean Mureș face următoarele precizări:  

-În bugetul SCJ Mureș pe anul 2020 (planul de reparații) sunt prevăzute fonduri pentru lucrări de reparații la Clinica de Pneumologie și la Clinicile de Psihiatrie I și II. Este vorba despre suma totală de 950.000 lei. 

-Având în vedere că aceste clinici sunt desemnate ca secții pentru tratamentul pacienților infectați cu virusul Covid-19, în această perioadă lucrările nu pot fi efectuate din cauza riscului contagios major”, se precizează în comunicatul Spitalului Clinic Județean Mureș.

Cu alte cuvinte, bani sunt, reparațiile se vor face și secția de Pnemologie arată deplorabil din cauza coronavirsului, unde “lucrările nu pot fi efectuate din cauza riscului contagios major”.

Ca și cum pereții, băile, saloanele arată ca după bombardament doar de două luni, de când ne-a vizitat coronavirsul.

Judecați-i singuri!

În urma materialului publicat duminică, mures.ro a primit și alte imagini de la secția de Pneumologie, pe care le vom publica în cursul acestei zile, pentru a ajuta conducerea Spitalului Clinic Județean Mureș să vadă exact locurile unde se impun reparații, după ce „riscul contagios major” va fi trecut.

Până atunci, vă dorim sănătate și să ne ferească Dumnezeu de boli!

- Advertisment -

Most Popular

medical.mures.ro – Un reper is spatiul medical local si national

medical.mures.ro este o nouă platformă dedicată atât publicului larg, care poate găsi aici informații despre afecțiuni și sfaturi medicale primare, cât și profesioniștilor din...

PROIECTUL DISCHARGE – un succes pentru cardiologia târgumureșeană

Școala de cardiologie din Târgu Mureș obține, din nou, recunoașterea internațională, prin validarea unui rezultat de excepție: un nou test cu risc scăzut pentru...

SUCCES URIAȘ AL CARDIOLOGILOR TÂRGUMUREȘENI

Angio Computer Tomografia Cardiacă, validată pe plan internațional ca alternativă a coronarografiei invazive. Rezultatele unui studiu al cardiologilor mureșeni a fost publicat în “New...

10 ANI DE MUNCĂ, 4 MILIOANE DE EURO INVESTIȚI ÎN CERCETARE, PROFESIONALISM ȘI INTERNAȚIONALIZARE – SECRETUL SUCCESULUI CLINICII DE CARDIOLOGIE DIN TÎRGU MUREȘ

Congresul CardioNET a debutat miercuri în forță, printr-o serie de prezentări găzduite de Centrul Cultural și de Evenimente din Castelul Teleki din Dumbrăvioara. Cu...

Recent Comments