www.mures.ro

duminică, ianuarie 23, 2022
No menu items!
Acasă Oameni care schimba Ciprian Dobre: ”M-AM ÎNTORS!”

Ciprian Dobre: ”M-AM ÎNTORS!”

În conferința de presă susținută astăzi, 24 august 2020, la sediul PNL, Ciprian Dobre a declarat:

”În primul rând vreau să vă salut și să vă mulțumesc în același timp că ati răspuns invitației mele de a avea o declarație de presă în fața dumneavoastră, sub semnul PNL, lucru care nu s-a mai întâmplat de 4 ani și 6 luni, din 20 aprilie 2016. Și până la urmă trebuie să spun că fac acest lucru, așa cum spuneam în 2016, din postura unui om asupra căruia nu mai planează niciun fel de suspiciune. Așa cum am stat in 21 aprilie 2016 cele 12 minute la DNA și mi s-a adus la cunoștință calitatea de suspect pentru mai multe fapte, am declarat atunci în fața dumneavoastră, a presei, și mai cu seamă a celor pe care dumneavoastră îi reprezentați și anume a cetățenilor, a oamenilor, că nu voi face, până când nu se risipește orice fel de îndoială la adresa persoanei mele, fiind la acea vreme o persoană publică, nicio declarație publică.

Fac astăzi, după 4 ani și jumătate această declarație. A fost un exercițiu interesant pentru mine personal. Cred că trebuie să fim pregătiți, atunci când intrăm în politică și pentru acest exercițiu de a face pasul în spate, sau de a face pasul lateral. De ce fac această declarație? Să vă spun că m-am intors!

M-am întors și vom încerca în Partidul Național Liberal, filiala Mureș, să obținem cel mai mare scor pe care PNL l-a avut vreodată în județul Mureș. Va fi un scor istoric! În primul rând trebuie să unim cele două linii ale frontului, să nu existe linia frontului la la Primăria Târgu Mureș și să nu existe linia frontului la Consiliul Județean. Va trebui să unificăm cele două linii și să facem o singură linie a frontului!

Adversarul numărul unu, așa cum a fost întotdeauna, UDMR. Adversarul secundar – PSD.

Cred că PNL are cea mai bună echipă, are premisele perfecte pentru a scoate un scor istoric la aceste alegeri locale. De asemenea, vom avea o singură echipă, cu o singură echipă vom aborda campania electorală. Nu cu 2, nu cu 3. Nu pe posturi se candidează. Partidul Liberal este unul singur! Toate eforturile vor fi unite și conjugate. Și toate aceste lucruri sub un singur semn – al Partidului Național Liberal. PNL, așa cum am observat până la urmă cu toții, s-a dovedit a fi cel mai generos partid din România. Generos în ceea ce privește integritatea, cel mai integru partid din România și cred în al doilea rând ca PNL merită să câștige alegerile la nivle național, în primul rând, și merită să le câștige la nivelul județului Mureș. Cred că atâtea exemple câte au fost în ultimii 4 ani și jumătate ne-au dovedit că, de fapt, în afara declarațiilor publice nu a existat nimic în județul Mureș. Cred că a venit timpul, și cred că lucrul acesta îl vom simți cât de repede, să trecem la proiecte serioase și să redevenim oamenii serioși, fără a vorbi în dodii și fără a face cel mai mic compromis.

De asemenea, cred și sper că echipa Partidului Național Liberla a rămas și este unită, a rămas o echipă care nu poate fi bătută de niciun competitor electoral. Categoric filiala și-a asumat cel mai mare scor dintre partidele românești. Eu sunt ferm convins că vom face un scor istoric în județul Mureș și la Municipiul Târgu Mureș. Cred că toate aceste lucruri au fost spuse și vor fi spuse răspicat în următoarele 33-34 de zile câte au mai rămas până când oamenii ne vor da nota, adică ziua votului!

 

În finalul declarației de presă, domnul Ciprian Dobre a fost de acord să răspundă tutuor întrebărilor adresate de jurnaliștii de la diferite instituții media:

Referitor la întâmplarea de acum 4 ani – există o decizie?

Da. Avem o Ordonanță din 18 august anul curent prin care întreg dosarul este clasat în care se motivează că faptele nu există!

 

Veți reveni ca președinte PNL Mureș?

Am revenit în viața publică, am revenit sub semnul Partidului Național Liberal. Prioritatea mea este să susțin echipa Partidului Național Liberal Mureș alături de președintele Cristian Chirteș!

 

Cât timp ați fost departe de viața publică ați participat la întâlniri și decizii ale PNL?

Niciodată nu am participat la nicio întâlnire, am fost un observator al întâlnirilor, nu mi-a fost totuna, niciodată nu m-am amestecat în 4 ani și jumătate în viața Partidului Național Liberal, filiala Mureș.

 

Ce ați observat de pe margine?

Am observat că a rămas cel mai credibil partid, deciziile din partidele românești, candidatura Partidului Social Democrat la Consiliul Județean care se ia în ordine dinastică… această dinastie! Și cred că da, Partidul Național Liberal este opțiunea corectă!

 

Apropo de principiide de funcționare ale statului, acum 4 ani și 6 luni, înaintea campaniei electorale, eram anunțați că s-a început urmărirea penală. Ați ieșit din competiție. Anul acesta ați primit ordonanța de clasare în ultima zi în care se mai puteau depune candidaturi la alegerile locale. Juristul Ciprian Dobre se oprește aici cu povestea aceasta?

Cel mai probabil, da! Noi trebuie, ca oameni politici, dacă avem o statură de oameni politici, să fim pregătiți pentru orice, inclusiv pentru așa ceva și cred că până la urmă oamenii și cetățeanul simplu îți spune ce trebuie să faci! Îți spune bunul simț ce trebuie să faci! Sunt atât de multe lucrui pe care le rezolvă bunul simț! În 99% din cazuri trebuie să ne urmăm instinctul și instinctul va fi cel corect pentru că e acela pe care ni l-a insuflat familia în primii 7 ani de viață.

 

Ce va face omul Ciprian Dobre după 27 septembrie?

Voi da ce e mai bun din mine pentru partidul meu și pentru orașul meu, pentru județul meu și pentru țara mea! Ce am făcut și până acum!

25 COMENTARII

  1. chvetochki — новый взгляд на дизайн дома. [url=https://chvetochki.org.ua/]https://chvetochki.org.ua/[/url]
    Более 21 миллиона фотографий интерьеров, дизайнерских предметов и новых идей, а еще квалифицированные дизайнеры прямо в сети. … Ремонт домов и квартир. Интерьерный дизайн. Ремонт ванны. Кухонный ремонт. Дизайн ландшафта.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

10 ANI DE MUNCĂ, 4 MILIOANE DE EURO INVESTIȚI ÎN CERCETARE, PROFESIONALISM ȘI INTERNAȚIONALIZARE – SECRETUL SUCCESULUI CLINICII DE CARDIOLOGIE DIN TÎRGU MUREȘ

Congresul CardioNET a debutat miercuri în forță, printr-o serie de prezentări găzduite de Centrul Cultural și de Evenimente din Castelul Teleki din Dumbrăvioara. Cu...

EXCLUSIV. Cine sunt TINERII SALVATORI mureșeni decorați de Președintele României

Doi mureșeni au fost decorați marți seară, la Palatul Cotroceni, de Președintele României, Klaus Iohannis, care a premiat excelența în activitatea de voluntariat. Astfel, lui...

AȘA SE ARATĂ PISICA: Azomureș anunță “pregătiri pentru oprirea temporară”

Azomureş anunţă că urmează să înceapă pregătirile pentru oprirea temporară a activităţilor de producţie, în contextul creşterii preţurilor la energie şi gaze. „Nivelul ridicat al...

IN MEMORIAM Kóbor János – OMEGA

Kóbor János, solistul trupei Omega, a murit la vârsta de 78 de ani, după ce a fost internat în spital în urmă cu câteva...

Recent Comments