joi, septembrie 24, 2020
No menu items!
Acasă Stiri Dreapta politică din județul Mureș s-a unit într-un proiect comun

Dreapta politică din județul Mureș s-a unit într-un proiect comun

Dreapta modernă pro-europeană s-a unit într-un proiect comun și pentru județul Mureș. După  săptămâni de discuții, analize și evaluări, USR-PLUS si PNL  au hotărât că pot determina o schimbare pentru un viitor mai bun pentru fiecare locuitor al județului Mureș.

Informația a fost transmisă într-un comunicat comun, semnat de Președintele PNL Mureș, Cristian Chirteș, Președintele USR Mureș, Ana Lucia Hang, și Președintele PLUS Mureș, Ștefana Roman.

“Alianța USR-PLUS Mureș și Partidul Național Liberal Mureș au analizat contextul politic actual și înțeleg că viitoarea guvernare locală va fi una de coaliție.

 Scopul nostru comun este acela de face o Românie  ”Fără penali în funcții publice”- proiectul de suflet al USR pentru care au semnat peste un million de cetățeni; acela de  lupta pentru înlăturarea corupției, imposturii, grupurilor de interese și de a ne pune în slujba cetățenilor pentru îmbunătățirea calității vieții acestora.

Vom pune capăt unui mod lipsit de profesionalism și de implicare în conducerea județului Mureș, în care PSD-ul s-a aflat mereu la butoane, deși nu a deținut majoritatea în Consiliul Județean și nici funcția de președinte al acestei instituții.

De acum înainte, județul Mureș trebuie să fie servit de implicarea profesională a unor oameni cu adevarat profesioniști si onești.

Administrația județului Mureș are nevoie de susținerea guvernului pentru toate proiectele care vor îmbunătăți viața oamenilor și singura soluție este o dreaptă unită.

Într-o continuare firească a colaborării la nivel național, USR-PLUS și PNL au decis să colaboreze în viitorul Executiv județean iar dl. Cristian Chirtes, viitorul Președinte al Consiliului Județean Mureș să susțină proiectele USR-PLUS”, se arată în comunicatul celor trei formațiuni politice.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

EXCLUSIV. Frunda: “Candidatul independent este o strategie electorală”

Frunda György, unul dintre numele grele ale UDMR din ultimii 30 de ani, la nivel local și național, recunoaște că așa zisa candidatură independentă...

ESTE CLAR: Numai Theodora Benedek îl poate învinge pe Soós Zoltán

Portalul mures.ro a demarat, la începutul lunii septembrie, un sondaj de opinie online, targetat pe populația municipiului Târgu Mureș, cu vârste de peste 18...

ULTIMA ORĂ: Theodora Benedek, scrisoare deschisă către Soós Zoltán

Theodora Benedek, candidatul PNL la Primăria municipiului Târgu Mureș a transmis o scrisoare deschisă, adresată lui Soós Zoltán, în care face referire la atacurile...

ATENȚIE! Sondaje false în campania electorală, publicate de Claudiu Maior

Claudiu Maior a publicat DOUĂ SONDAJE FALSE, în care și-a dublat procentele. Este regretabil că asemenea metode ilegale sunt folosite în campania electorală, cu...

Recent Comments