www.mures.ro

sâmbătă, februarie 4, 2023
No menu items!
Acasă Uncategorized Dreapta politică din județul Mureș s-a unit într-un proiect comun

Dreapta politică din județul Mureș s-a unit într-un proiect comun

Dreapta modernă pro-europeană s-a unit într-un proiect comun și pentru județul Mureș. După  săptămâni de discuții, analize și evaluări, USR-PLUS si PNL  au hotărât că pot determina o schimbare pentru un viitor mai bun pentru fiecare locuitor al județului Mureș.

Informația a fost transmisă într-un comunicat comun, semnat de Președintele PNL Mureș, Cristian Chirteș, Președintele USR Mureș, Ana Lucia Hang, și Președintele PLUS Mureș, Ștefana Roman.

„Alianța USR-PLUS Mureș și Partidul Național Liberal Mureș au analizat contextul politic actual și înțeleg că viitoarea guvernare locală va fi una de coaliție.

 Scopul nostru comun este acela de face o Românie  ”Fără penali în funcții publice”- proiectul de suflet al USR pentru care au semnat peste un million de cetățeni; acela de  lupta pentru înlăturarea corupției, imposturii, grupurilor de interese și de a ne pune în slujba cetățenilor pentru îmbunătățirea calității vieții acestora.

Vom pune capăt unui mod lipsit de profesionalism și de implicare în conducerea județului Mureș, în care PSD-ul s-a aflat mereu la butoane, deși nu a deținut majoritatea în Consiliul Județean și nici funcția de președinte al acestei instituții.

De acum înainte, județul Mureș trebuie să fie servit de implicarea profesională a unor oameni cu adevarat profesioniști si onești.

Administrația județului Mureș are nevoie de susținerea guvernului pentru toate proiectele care vor îmbunătăți viața oamenilor și singura soluție este o dreaptă unită.

Într-o continuare firească a colaborării la nivel național, USR-PLUS și PNL au decis să colaboreze în viitorul Executiv județean iar dl. Cristian Chirtes, viitorul Președinte al Consiliului Județean Mureș să susțină proiectele USR-PLUS”, se arată în comunicatul celor trei formațiuni politice.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

medical.mures.ro – Un reper is spatiul medical local si national

medical.mures.ro este o nouă platformă dedicată atât publicului larg, care poate găsi aici informații despre afecțiuni și sfaturi medicale primare, cât și profesioniștilor din...

PROIECTUL DISCHARGE – un succes pentru cardiologia târgumureșeană

Școala de cardiologie din Târgu Mureș obține, din nou, recunoașterea internațională, prin validarea unui rezultat de excepție: un nou test cu risc scăzut pentru...

SUCCES URIAȘ AL CARDIOLOGILOR TÂRGUMUREȘENI

Angio Computer Tomografia Cardiacă, validată pe plan internațional ca alternativă a coronarografiei invazive. Rezultatele unui studiu al cardiologilor mureșeni a fost publicat în “New...

10 ANI DE MUNCĂ, 4 MILIOANE DE EURO INVESTIȚI ÎN CERCETARE, PROFESIONALISM ȘI INTERNAȚIONALIZARE – SECRETUL SUCCESULUI CLINICII DE CARDIOLOGIE DIN TÎRGU MUREȘ

Congresul CardioNET a debutat miercuri în forță, printr-o serie de prezentări găzduite de Centrul Cultural și de Evenimente din Castelul Teleki din Dumbrăvioara. Cu...

Recent Comments

Reklama_Fuddy on Ard baloții și un tractor!