www.mures.ro

duminică, ianuarie 23, 2022
No menu items!
Acasă ȘTIRI Clinica de pe strada Gheorghe Marinescu, nr. 1 poate prelua pacienții COVID19!

Clinica de pe strada Gheorghe Marinescu, nr. 1 poate prelua pacienții COVID19!

Au fost anunțate o serie de măsuri pentru gestionarea pacienților infectați cu SARS-COV2, la Spitalul Clinic Județean Mureș.

Vineri au fost finalizate toate lucrările la Clinica de pe strada Gheorghe Marinescu, nr. 1, care poate prelua pacienții COVID. În același timp, a fost solicitată transformarea Secției de Pneumologie în secție COVID-19, ca spital de eșalon 2.

S-a dispus de urgență și începerea lucrărilor la Secția de Oftalmologie, pentru crearea de sectoare pentru pacienți COVID19 și Non-COVID, tocmai pentru ca personalul medical și pacienții să fie în siguranță.
A început livrarea de urgență din magazia spitalului, către secțiile clinice, a materialelor de protecție, astfel încât oricare dintre ele să poată prelua pacienți COVID-19, în funcție de bolile asociate.

S-a stabilit un protocol de colaborare cu o fabrică de confecții, care va produce echipamente de protecție și care până la sfârșitul stării de urgență,  va asigura întreaga capacitate pentru Spitalul Clinic Județean Mureș.
Instituția Prefectului a primit solicitarea de alocare a 13 corturi încălzite, pentru a asigura în cel mai scurt timp unități de triaj a personalului medical și a pacienților, la toate secțiile aparținătoate SCJ Mureș.

Informațiile au fost furnizate de prefectul Mara Togănel, care a mai anunțat că, aseară, a discutat cu reprezentanții Armatei pentru a răspunde solicitării Spitalului Cinic Județean Mureș, iar corturile vor ajunge la spital în cel mai scurt timp.

23 COMENTARII

  1. chvetochki — новый взгляд на дизайн дома. [url=https://chvetochki.org.ua/]https://chvetochki.org.ua/[/url]
    Более 21 миллиона фотографий интерьеров, дизайнерских предметов и новых идей, а еще квалифицированные дизайнеры прямо в сети. … Ремонт домов и квартир. Интерьерный дизайн. Ремонт ванны. Кухонный ремонт. Дизайн ландшафта.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

10 ANI DE MUNCĂ, 4 MILIOANE DE EURO INVESTIȚI ÎN CERCETARE, PROFESIONALISM ȘI INTERNAȚIONALIZARE – SECRETUL SUCCESULUI CLINICII DE CARDIOLOGIE DIN TÎRGU MUREȘ

Congresul CardioNET a debutat miercuri în forță, printr-o serie de prezentări găzduite de Centrul Cultural și de Evenimente din Castelul Teleki din Dumbrăvioara. Cu...

EXCLUSIV. Cine sunt TINERII SALVATORI mureșeni decorați de Președintele României

Doi mureșeni au fost decorați marți seară, la Palatul Cotroceni, de Președintele României, Klaus Iohannis, care a premiat excelența în activitatea de voluntariat. Astfel, lui...

AȘA SE ARATĂ PISICA: Azomureș anunță “pregătiri pentru oprirea temporară”

Azomureş anunţă că urmează să înceapă pregătirile pentru oprirea temporară a activităţilor de producţie, în contextul creşterii preţurilor la energie şi gaze. „Nivelul ridicat al...

IN MEMORIAM Kóbor János – OMEGA

Kóbor János, solistul trupei Omega, a murit la vârsta de 78 de ani, după ce a fost internat în spital în urmă cu câteva...

Recent Comments