www.mures.ro

luni, septembrie 20, 2021
No menu items!
Acasă ȘTIRI Doi tineri din Mureș, REȚINUȚI pentru braconaj

Doi tineri din Mureș, REȚINUȚI pentru braconaj

La data de 26 aprilie, poliţiştii Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase Mureș, împreună cu cei ai Secției de Poliție Rurală nr. 14 Ghindari, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighișoara, au pus în executare 4 mandate de percheziție domiciliară, în județele Mureș și Harghita, la locuințele a doi tineri bănuiți de săvârșirea unei infracțiuni de braconaj.

În fapt, din cercetările efectuate, a reieșit faptul că, la data de 25 aprilie, cei în cauză, din comuna Ghindari, ar fi capturat din fondul cinegetic de pe raza aceleași localități, în mod ilegal, un exemplar din specia mistreț, pe care, ulterior, l-ar fi ucis, în scopul însușirii și comercializării.

În urma percheziţiilor efectuate, au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor, 20 de kg de carne de vânat, capul și pielea unui mistreț, precum și mai multe obiecte susceptibile a fi folosite la comiterea faptei.

În baza probatoriului administrat, la data de 27 aprilie, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore de către polițiștii Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii de braconaj, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighișoara.

La acţiune au participat și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Mureș, specialiști criminaliști, polițiștidin cadrul I.P.J. Harghita, precum și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile “Regele Ferdinand I” Târgu Mureș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Ziua în care luminile a mii de case din Târgu Mureș s-au stins

În Târgu Mureș este un loc despre care, mai ales când ieși de-acolo, poți spune că este printre cele mai tulburătoare pe care le-ai...

Sute de mureșeni au omagiat personalitatea profesorului doctor Benedek István

La împlinirea unui an de la dispariția profesorului doctor Benedek István, vineri, la Clinica de pe strada Revoluției nr. 35 din Târgu Mureș, a...

Achiziția anului pe piața serviciilor medicale din Târgu Mureș

Centrul Medical Cardio Med din Târgu Mureș a finalizat, joi, o investiție strategică majoră, achiziționând un complex format dintr-o pensiune de lux și un...

CNAIR: În acest an, urcăm pe Autostradă lângă Metro! Va fi gata lotul până la Ungheni

Autostrada Transilvania: Strabag a realizat 57% din lucrările la lotul Târgu Mureș – Ungheni. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a prezentat...

Recent Comments