www.mures.ro

miercuri, mai 5, 2021
No menu items!
Acasă ȘTIRI Doi tineri din Mureș, REȚINUȚI pentru braconaj

Doi tineri din Mureș, REȚINUȚI pentru braconaj

La data de 26 aprilie, poliţiştii Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase Mureș, împreună cu cei ai Secției de Poliție Rurală nr. 14 Ghindari, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighișoara, au pus în executare 4 mandate de percheziție domiciliară, în județele Mureș și Harghita, la locuințele a doi tineri bănuiți de săvârșirea unei infracțiuni de braconaj.

În fapt, din cercetările efectuate, a reieșit faptul că, la data de 25 aprilie, cei în cauză, din comuna Ghindari, ar fi capturat din fondul cinegetic de pe raza aceleași localități, în mod ilegal, un exemplar din specia mistreț, pe care, ulterior, l-ar fi ucis, în scopul însușirii și comercializării.

În urma percheziţiilor efectuate, au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor, 20 de kg de carne de vânat, capul și pielea unui mistreț, precum și mai multe obiecte susceptibile a fi folosite la comiterea faptei.

În baza probatoriului administrat, la data de 27 aprilie, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore de către polițiștii Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii de braconaj, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighișoara.

La acţiune au participat și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Mureș, specialiști criminaliști, polițiștidin cadrul I.P.J. Harghita, precum și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile “Regele Ferdinand I” Târgu Mureș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Un motociclist din Târgu Mureș a murit între Cluj și Oradea

Un bărbat de 46 de ani din Târgu Mureş şi-a pierdut azi viaţa într-un grav accident petrecut pe şoseaua ce leagă Clujul de Oradea. „Din...

30 DE ZILE AREST, în dosarul tragediei în care un copil și-a împușcat fratele

În continuarea cercetărilor, instanța de judecată a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, a bărbatului de 49 de ani, din Târgu Mureș, deținătorul...

Conducerea Spitalului din Târgu Mureș rămâne fără încă un om

A mai plecat un membru din echipa de conducere a Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș. Directorul de îngrijiri medicale, Angela Moldovan, a anunțat...

A FOST ARESTAT deținătorul armei care l-a omorât pe copilul de 5 ani

În baza probatoriului administrat, în 4 mai, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș au dispus măsura preventivă a reținerii pentru 24 de...

Recent Comments