www.mures.ro

luni, septembrie 20, 2021
No menu items!
Acasă ȘTIRI Dorin Florea: "Eu nici acum n-am viceprimar". Aflați dacă VA CANDIDA SAU...

Dorin Florea: “Eu nici acum n-am viceprimar”. Aflați dacă VA CANDIDA SAU NU

Primarul Dorin Florea a fost invitat, joi seară, într-un dialog online cu jurnalistul Ion Cristoiu. Este una dintre aparițiile rare ale lui Dorin Florea, în care a făcut declarații interesante, legate de subiectele de actualitate. Redăm o selecție a celor mai importante afirmații ale lui Dorin Florea.

Despre politicile de sănătate și criza coronavirus în județul Mureș:

“Au făcut, cu 2 milioane de euro, o adaptare a unei săli de sport, în care repede să declarăm că suntem pregătiți pentru orice și de fapt sala e goală. E treaba celor care au deschis-o să închidă sala, fiți convins că dacă era a mea, eu n-o făceam”

“Vă aduceți aminte entuziasmul care îl avea un ministru că face spitale teritoriale. Primăriile au pus la dispoziție terenul, Consiliile Județene și așa mai departe. S-a prezentat un SF, sumele adiacente care au costat de ordinul zecilor de milioane și nu s-a făcut nimic. Au costat autoritățile locale zece ani, pe mine zece ani m-a costat să iau terenul înapoi.”

“N-am avut bani pentru dezinfectante și am avut o politică, prin consilierul meu, de a aduce sponsorii. Le-am scris scrisori, le-am explicat. Îți pune viceprimar un dușman. Păi cum să lucrezi cu viceprimarul ăla, când unul îți trage de pix în stânga și unul în dreapta?”

Despre politică și administrație

“Târgu Mureșul e sufocat de 8 comune din jur, eu trebuie să fac două poduri, având în vedere dezvoltarea imobiliară a orașului. Cetățenii au fugit din oraș și am zis că vin după voi.”

“În mandatul trecut mi-au pus în bătaie de joc un viceprimar de la UDMR și o femeie care nu făcea altceva, era delator de serviciu, era cercetată pentru furt și mi-a venit să-i dau de lucru. Cucoană, ce să-ți dau de lucru? Ce majoritate îmi aduci? Ce vrei să-ți dau de lucru? Nici acuma, io nu am viceprimar.” 

Va candida Dorin Florea la alegerile locale?

“Ceea ce mă ambiționează e calitatea slabă a competitorilor. Ce să le spună oamenilor, că îl înlăturăm pe Florea și ne câștigăm noi ce? Dacă aș sta acasă, m-aș plictisi înfiorător. Sunt un gen de om care pur și simplu îs dedicat. Am dosar de uzurpare, am dosar de celelalte”

“Am cerut mai ales liberalilor și ei n-au înțeles ce înseamnă liberalismul. Degeaba se declară, dacă le caut în istoria lor n-o să găsești liberali nici dacă dai cu tunul. Le-am cerut clarificarea regulilor jocului. Nu trebuie să faci  clemență pentru mine, clarifică problema cu abuzul sau cu incompatibilitățile. Ceea ce mă îngrijorează e situația în care au ajuns Consiliile Județene, care ar trebui să descătușeze comunitățile, ele sunt un fel de superviseri și reforma trebuie făcută.

“Alegerile locale trebuiau să fie la termen. Mulți se angajează în bătălii electorale, doar pentru a-și face un nume. Ei își pregătesc bătăliile pentru generale.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Ziua în care luminile a mii de case din Târgu Mureș s-au stins

În Târgu Mureș este un loc despre care, mai ales când ieși de-acolo, poți spune că este printre cele mai tulburătoare pe care le-ai...

Sute de mureșeni au omagiat personalitatea profesorului doctor Benedek István

La împlinirea unui an de la dispariția profesorului doctor Benedek István, vineri, la Clinica de pe strada Revoluției nr. 35 din Târgu Mureș, a...

Achiziția anului pe piața serviciilor medicale din Târgu Mureș

Centrul Medical Cardio Med din Târgu Mureș a finalizat, joi, o investiție strategică majoră, achiziționând un complex format dintr-o pensiune de lux și un...

CNAIR: În acest an, urcăm pe Autostradă lângă Metro! Va fi gata lotul până la Ungheni

Autostrada Transilvania: Strabag a realizat 57% din lucrările la lotul Târgu Mureș – Ungheni. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a prezentat...

Recent Comments