miercuri, septembrie 23, 2020
No menu items!
Acasă ȘTIRI Duminică, în MUREȘ: Oameni rămași fără casă și accidente cu victime de...

Duminică, în MUREȘ: Oameni rămași fără casă și accidente cu victime de cod roșu

În cursul zilei de duminică, pompierii mureșeni au intervenit la cinci incendii și două accidente rutiere.

Iată cronologia intervențiilor salvatorilor mureșeni:

  • în jurul orei 00:40 incendiu baloți de fân în Dumbrava, au intervenit pentru stingere pompierii militari de la Punctul de Lucru Deda, Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgență Deda și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Vătava. Au ars în jur de 100 de baloți de paie.
  • în jurul orei 02:10, incendiu casă de locuit în comuna Band, au intervenit pentru stingere pompierii militari de la Detașamentul Târgu Mureș. A ars aproximativ 5 mp din planșeul acoperișului.
  • în jurul orei 08:40, incendiu casă de locuit în Solovăstru, au intervenit pentru stingere pompierii militari de la Detașamentul Reghin. Casa avea aproximativ 50 mp, a ars în totalitate, o familie de șase persoane a rămas fără locuință.
  • în jurul orei 11:00,, pompierii militari de la Secția Sărmașu au intervenit pentru asigurare măsuri de prevenire și stingere a incendiilor la un accident rutier în orașul Sărmașu. Nu au fost victime.
  • în jurul orei 18:45, pompierii militari de la Detașamentul Târgu Mureș au intervenit cu un echipaj de Descarcerare, o autospecială cu apă și spumă, două ambulanțe SMURD și două ambulanțe de la Serviciul Județean de Ambulanță la un accident rutier în Voiniceni cu două victime incarcerate. În urma accidentului, trei victime aveau cod roșu și două victime cod galben, toate au fost preluate și transportate de către echipajele aflate la fața locului la Unitatea de Primiri Urgențe din Târgu Mureș.
  • în jurul orei 21:10, incendiu casă de locuit în Reghin, au intervenit pompierii militari de la Detașamentul Reghin. A ars o magazie de lemne cu centrala termică și aproximativ 10 mp din acoperișul casei.
  • în jurul orei 22:10, incendiu casă de locuit în localitatea Tirimia. Au intervenit pentru stingerea pompierii militari de la Detașamentul Târgu Mureș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Cel mai amplu sondaj de opinie din Târgu Mureș

Portalul mures.ro a demarat, la începutul lunii septembrie, un sondaj de opinie online, targetat pe populația municipiului Târgu Mureș, cu vârste de peste 18...

ULTIMA ORĂ: Theodora Benedek, scrisoare deschisă către Soós Zoltán

Theodora Benedek, candidatul PNL la Primăria municipiului Târgu Mureș a transmis o scrisoare deschisă, adresată lui Soós Zoltán, în care face referire la atacurile...

ATENȚIE! Sondaje false în campania electorală, publicate de Claudiu Maior

Claudiu Maior a publicat DOUĂ SONDAJE FALSE, în care și-a dublat procentele. Este regretabil că asemenea metode ilegale sunt folosite în campania electorală, cu...

Reacția Cardio Med la atacul deputatei Lavinia Cosma

Societatea S.C. Cardio Med S.R.L., cu sediul în Târgu Mureș, România, Str. B-dul 22 Decembrie 1989, Nr. 76-78, consideră că: -imaginea sa publică -demnitatea -reputația au fost profund...

Recent Comments