www.mures.ro

joi, octombrie 21, 2021
No menu items!
Acasă ȘTIRI INCENDIU la secția ATI din spatele Casei Tineretului din Târgu Mureș

INCENDIU la secția ATI din spatele Casei Tineretului din Târgu Mureș

O priză a luat foc, vineri dimineață, în secția ATI a Clinicii Medicale III din Târgu-Mureș. Incendiul a fost stins de angajații spitalului înainte de sosirea pompierilor.

Incendiul a izbucnit la o priză din secția de Terapie Intensivă a Clinicii Medicală III. „Incendiul a fost lichidat de către personalul propriu până la sosirea forțelor de intervenție”, a anunțat, vineri dimineață, ISU Mureș.

Comunicatul oficial al Inspectoratului pentru Situații de Urgență HOREA al județului Mureș:”Incendiu la o priză în incinta Medicalei III, secția ATI. Incendiul a fost lichidat de către personalul propriu până la sosirea forțelor de intervenție. Pompierii militari sunt la fața locului pentru a executa o recunoaștere. Este vorba despre Clinica Medicală III  de pe stradă Gheorghe Marinescu (din spatele Casei Tineretului) – incendiul a izbucnit într-un salon în care se aflau 6 pacienți. Doar pacientul care era în apropierea prizei a trebuit să fie mutat. Nu sunt alte probleme”, a transmis Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgențe ”Horea” al județului Mureș.

Purtătorul de cuvânt al ISU Târgu Mureș, Dan Petru Daniel, a declarat că “poate fi vorba despre un simplu scurt circuit, însă nu are încă informațiile legate de cauza incidentului”.

Conform  Spitalului Clinic Județean Mureș, incendiul s-a produs în jurul orei 7:40, iar acesta s-a produs din cauza supraîncălzirii unui conductor electric și a unei prize corespunzătorare unui pat ATI.

Personalul a acționat conform protocoalelor, după care au fost anunțați pompierii, prin 112.

Și Spitalul confirmă că personalul și pacienții nu au fost afectați, iar pagubele materiale sunt minore, respectiv peretele adiacent prizei care a luat foc, pe o suprafață de aproximativ 1 metru pătrat.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Școala de cardiologie din Târgu Mureș, elogiată la cel mai important eveniment al specialiștilor în domeniu

Școala modernă de cardiologie din Târgu Mureș a fost reprezentată chiar de fondatorul acesteia, prof.dr. Benedek Imre, la Congresul East Meets West 2021, al...

CURĂȚENIA GENERALĂ în Târgu Mureș. Toate DETALIILE

În Municipiul Târgu Mureș organizăm acțiunea ecologică „Curățenie generală”, campanie dedicată persoanelor fizice cu case individuale precum și asociațiilor de proprietari. CÂND se desfășoară curățenia...

Începe CURĂȚENIA GENERALĂ în municipiul Târgu Mureș!

În Municipiul Târgu Mureș organizăm acțiunea ecologică „Curățenie generală”, campanie dedicată persoanelor fizice cu case individuale precum și asociațiilor de proprietari. CÂND se desfășoară curățenia...

RAPORT DEVASTATOR: Reabilitarea bolnavilor cardiovasculari, ignorată de autoritățile din România

Cu prilejul Zilei Mondiale a Inimii, a fost organizată conferința "Mediul de afaceri în sprijinul sistemului medical". Invitată în cadrul evenimentului, Prof. Dr. Theodora Benedek,...

Recent Comments