www.mures.ro

miercuri, martie 3, 2021
No menu items!
Acasă ȘTIRI Reacția profesorului Benedek Imre la distincțiile "Fibula de la Suseni"

Reacția profesorului Benedek Imre la distincțiile “Fibula de la Suseni”

Profesorul Benedek Imre reacționează la distincțiile “Fibula de la Suseni”, acordate de Instituția Prefectului – județul Mureș, cu ocazia Zilei Naționale.
Reputatul cardiolog mureșean își începe mesajul publicat pe pagina personală de Facebook cu un mesaj de sărbători fericite, adresate tuturor românilor, cu ocazia Zilei Naționale.
Redăm mesajul profesorului universitar doctor Benedek Imre:
“Din păcate, cum am mai spus în repetate rânduri, cei care conduc acele domenii în care lucrez, cât și autoritățile locale au făcut astfel încât deși aș fi vrut, nu mă pot simți bine alături de ceilalți.
O mare surpriză și decepție o constituie pentru mine nereușita doamnei prefect Mara Togănel de a aduna în jurul său consilieri în domeniul sănătății, ceea ce a dus la primirea unor sfaturi subiective și nefericite, în unele cazuri, în ceea ce privește acordarea celei mai înalte distincții a județului Mureș.
Din păcate cu mici excepții multe greșeli aș putea să enumăr în privința persoanelor nominalizate, dar nu voi strica atmosfera de sărbătoare. Mulți care au făcut ceva și au stat în aceste zile în prima linie, unii dintre ei și pierzând lupta cu boala pentru a salva semenii lor de Covid, nu sunt printre premiați. Cred că aceasta se datorează consilierilor doamnei prefect, domnilor doctori Boeriu si Arafat, care nu își dau seama că medicina nu începe și nu se termină cu UPU. Dar pe lângă acestea le doresc mult succes în viitor.
Prof. Benedek Imre
P.S. Am rămas și mai surprins de faptul că reprezentanții noștri (ai etniei maghiare) au asistat fără cuvinte, probabil și înainte și după, doar ca băgători de seamă.”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

INCENDIU PE AUTOSTRADĂ, la Ungheni

Un autocamion încărcat cu piatră a luat foc în Ungheni, pe Autostrada A3.  Pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș intervin pentru stingerea incendiului. Acesta se...

ACCIDENT LA SASCHIZ. Trei bărbați au ajuns la spital

În această dimineață, polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DN13 E60, între localitățile Saschiz și Vânători. Din primele cercetări...

ATENȚIE LA MASCĂ! 130 de amenzi aplicate în Mureș, de ieri până azi

În ultimele 24 de ore, în urma activităţilor desfăşurate pe raza întregului județ, au fost verificate peste 110 societăți comerciale, peste 225 de mijloace...

Spărgător de mașini din Târgu Mureș a ajuns în arestul Poliției

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș au identificat, la scurt timp după ce ar fi comis o infracțiune de tentativă...

Recent Comments