www.mures.ro

joi, iulie 29, 2021
No menu items!
Acasă ȘTIRI Reacția profesorului Benedek Imre la distincțiile "Fibula de la Suseni"

Reacția profesorului Benedek Imre la distincțiile “Fibula de la Suseni”

Profesorul Benedek Imre reacționează la distincțiile “Fibula de la Suseni”, acordate de Instituția Prefectului – județul Mureș, cu ocazia Zilei Naționale.
Reputatul cardiolog mureșean își începe mesajul publicat pe pagina personală de Facebook cu un mesaj de sărbători fericite, adresate tuturor românilor, cu ocazia Zilei Naționale.
Redăm mesajul profesorului universitar doctor Benedek Imre:
“Din păcate, cum am mai spus în repetate rânduri, cei care conduc acele domenii în care lucrez, cât și autoritățile locale au făcut astfel încât deși aș fi vrut, nu mă pot simți bine alături de ceilalți.
O mare surpriză și decepție o constituie pentru mine nereușita doamnei prefect Mara Togănel de a aduna în jurul său consilieri în domeniul sănătății, ceea ce a dus la primirea unor sfaturi subiective și nefericite, în unele cazuri, în ceea ce privește acordarea celei mai înalte distincții a județului Mureș.
Din păcate cu mici excepții multe greșeli aș putea să enumăr în privința persoanelor nominalizate, dar nu voi strica atmosfera de sărbătoare. Mulți care au făcut ceva și au stat în aceste zile în prima linie, unii dintre ei și pierzând lupta cu boala pentru a salva semenii lor de Covid, nu sunt printre premiați. Cred că aceasta se datorează consilierilor doamnei prefect, domnilor doctori Boeriu si Arafat, care nu își dau seama că medicina nu începe și nu se termină cu UPU. Dar pe lângă acestea le doresc mult succes în viitor.
Prof. Benedek Imre
P.S. Am rămas și mai surprins de faptul că reprezentanții noștri (ai etniei maghiare) au asistat fără cuvinte, probabil și înainte și după, doar ca băgători de seamă.”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

CNAIR: În acest an, urcăm pe Autostradă lângă Metro! Va fi gata lotul până la Ungheni

Autostrada Transilvania: Strabag a realizat 57% din lucrările la lotul Târgu Mureș – Ungheni. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a prezentat...

De azi, E LEGE! 60 de milioane de lei, pentru Centrul de Arși din Târgu Mureș

Guvernul a adoptat, miercuri, hotărârea privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru construirea unui centru de arși la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureş. Potrivit actului...

O mureșeancă de 21 de ani a murit într-un accident groaznic, petrecut luni seara

În această seară, pe DJ 151D, între localitățile Ilieni și Nicolești, a avut loc un accident rutier, între un autocamion și un autoturism. În urma...

El este tânărul mureșean OMORÂT DE URS vineri seara

Mihai Cadar, mureșeanul de 26 de ani, a fost găsit mort la o distanţă relativ mică de locul unde ursul a atacat vineri seara,...

Recent Comments