www.mures.ro

miercuri, mai 5, 2021
No menu items!
Acasă ȘTIRI Reacția profesorului Benedek Imre la distincțiile "Fibula de la Suseni"

Reacția profesorului Benedek Imre la distincțiile “Fibula de la Suseni”

Profesorul Benedek Imre reacționează la distincțiile “Fibula de la Suseni”, acordate de Instituția Prefectului – județul Mureș, cu ocazia Zilei Naționale.
Reputatul cardiolog mureșean își începe mesajul publicat pe pagina personală de Facebook cu un mesaj de sărbători fericite, adresate tuturor românilor, cu ocazia Zilei Naționale.
Redăm mesajul profesorului universitar doctor Benedek Imre:
“Din păcate, cum am mai spus în repetate rânduri, cei care conduc acele domenii în care lucrez, cât și autoritățile locale au făcut astfel încât deși aș fi vrut, nu mă pot simți bine alături de ceilalți.
O mare surpriză și decepție o constituie pentru mine nereușita doamnei prefect Mara Togănel de a aduna în jurul său consilieri în domeniul sănătății, ceea ce a dus la primirea unor sfaturi subiective și nefericite, în unele cazuri, în ceea ce privește acordarea celei mai înalte distincții a județului Mureș.
Din păcate cu mici excepții multe greșeli aș putea să enumăr în privința persoanelor nominalizate, dar nu voi strica atmosfera de sărbătoare. Mulți care au făcut ceva și au stat în aceste zile în prima linie, unii dintre ei și pierzând lupta cu boala pentru a salva semenii lor de Covid, nu sunt printre premiați. Cred că aceasta se datorează consilierilor doamnei prefect, domnilor doctori Boeriu si Arafat, care nu își dau seama că medicina nu începe și nu se termină cu UPU. Dar pe lângă acestea le doresc mult succes în viitor.
Prof. Benedek Imre
P.S. Am rămas și mai surprins de faptul că reprezentanții noștri (ai etniei maghiare) au asistat fără cuvinte, probabil și înainte și după, doar ca băgători de seamă.”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Un motociclist din Târgu Mureș a murit între Cluj și Oradea

Un bărbat de 46 de ani din Târgu Mureş şi-a pierdut azi viaţa într-un grav accident petrecut pe şoseaua ce leagă Clujul de Oradea. „Din...

30 DE ZILE AREST, în dosarul tragediei în care un copil și-a împușcat fratele

În continuarea cercetărilor, instanța de judecată a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, a bărbatului de 49 de ani, din Târgu Mureș, deținătorul...

Conducerea Spitalului din Târgu Mureș rămâne fără încă un om

A mai plecat un membru din echipa de conducere a Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș. Directorul de îngrijiri medicale, Angela Moldovan, a anunțat...

A FOST ARESTAT deținătorul armei care l-a omorât pe copilul de 5 ani

În baza probatoriului administrat, în 4 mai, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș au dispus măsura preventivă a reținerii pentru 24 de...

Recent Comments