www.mures.ro

miercuri, iulie 5, 2023
No menu items!
Acasă ȘTIRI INCREDIBIL: Spitalul COVID din Târgu Mureș, unde urina curge pe lângă vasul...

INCREDIBIL: Spitalul COVID din Târgu Mureș, unde urina curge pe lângă vasul de toaletă

După ce ieri am publicat imaginile deplorabile care prezentau cum arată secția de Pneumologie a Spitalului Clinic Județean Mureș (SCJ), astăzi, biroul de presă al instituției medicale a transmis un comunicat de presă redactat într-un stil arogant, fără nicio urmă de empatie față de bolnavii de coronavirus care sunt tratați aici.

Astfel, SCJ Mureș spune că “în bugetul SCJ Mureș pe anul 2020 sunt prevăzute fonduri pentru lucrări de reparații la Clinica de Pneumologie” și că “în această perioadă lucrările nu pot fi efectuate din cauza riscului contagios major”.

Târgumureșenii cunosc însă că situația de la această clinică nu este una de data recentă, la fel cum probleme majore există la multe dintre secțiile acestui spital din Târgu Mureș.

Cititorii nostri ne trimit zilnic materiale filmate din aceste unități medicale.

Astfel, astăzi am primit un material filmat în toaleta femeilor, un video realizat, evident, în stil amator, cu telefonul mobil.

Dacă veți fi atenți, în special în partea a doua a videoclipului, veți vedea cum apa și urina curg pe lângă vasul de toaletă.

Este inutil să mai spunem că obiectele de curățenie sunt depozitate în condiții total neadecvate.

Reamintim că acestea sunt condițiile de spitalizare pentru pacienții diagnosticați cu COVID19, în Târgu Mureș, în anul 2020.

Chiar dacă lucrările de reparații nu pot fi efectuate acum, așa cum spune conducerea spitalului “din cauza riscului contagios major”, considerăm că reparația unui vas de toaletă era o condiție obligatorie în momentul desemnării acestui spital ca unitate COVID.

În măsura în care ni se permite accesul în incinta clinicii vom executa, împreună cu angajații departamentului tehnic de la mures.ro, reparația toaletelor, care la felul în care arată acum considerăm că prezintă un risc major pentru sănătatea pacienților internați.

Imaginile, aici:

 

- Advertisment -

Most Popular

medical.mures.ro – Un reper is spatiul medical local si national

medical.mures.ro este o nouă platformă dedicată atât publicului larg, care poate găsi aici informații despre afecțiuni și sfaturi medicale primare, cât și profesioniștilor din...

PROIECTUL DISCHARGE – un succes pentru cardiologia târgumureșeană

Școala de cardiologie din Târgu Mureș obține, din nou, recunoașterea internațională, prin validarea unui rezultat de excepție: un nou test cu risc scăzut pentru...

SUCCES URIAȘ AL CARDIOLOGILOR TÂRGUMUREȘENI

Angio Computer Tomografia Cardiacă, validată pe plan internațional ca alternativă a coronarografiei invazive. Rezultatele unui studiu al cardiologilor mureșeni a fost publicat în “New...

10 ANI DE MUNCĂ, 4 MILIOANE DE EURO INVESTIȚI ÎN CERCETARE, PROFESIONALISM ȘI INTERNAȚIONALIZARE – SECRETUL SUCCESULUI CLINICII DE CARDIOLOGIE DIN TÎRGU MUREȘ

Congresul CardioNET a debutat miercuri în forță, printr-o serie de prezentări găzduite de Centrul Cultural și de Evenimente din Castelul Teleki din Dumbrăvioara. Cu...

Recent Comments