www.mures.ro

duminică, ianuarie 23, 2022
No menu items!
Acasă ȘTIRI La Reghin, UDMR bate palma cu PSD. PNL lăsat pe dinafară, la...

La Reghin, UDMR bate palma cu PSD. PNL lăsat pe dinafară, la alegerea viceprimarului

La nivel național, negocierile prefigurează o alianță de guvernare la care PNL a invitat UDMR imediat după alegerile din 6 decembrie.
Aceeași situație se întrevede și la Consiliul Județean Mureș unde mâine se vor vota, cel mai probabil, vicepreședinții propuși de PNL și UDMR.
La Reghin situația stă pe dos.
UDMR a votat miercuri candidatul PSD la funcția de viceprimar, în dauna propunerii PNL. Astfel, Dragoș Pui (PSD) îl va seconda pe primarul Mark Endre (UDMR), în următorii patru ani.
Președintele PSD Mureș, Dumitrița Gliga, a declarat că ”susținut de președintele interimar al organizației PSD Reghin, dl. Ovidiu Marian, și de organizația Reghin, Dragoș Pui face parte dintr- o echipă care se reformează la nivel local. Acum are o mare șansă, în calitate de viceprimar, de a se dedica proiectelor pentru dezvoltarea acestui oraș și suntem convinși că alături de ceilalți colegi din Primăria și Consiliul local Reghin vor performa ca administrație. Succes tuturor!”
O reacție dură a avut, în schimb, Gabriel Toncean, președintele PNL Reghin:
“Așa cum v-am informat încă din timpul campaniei electorale, astăzi a venit CONFIRMAREA: cuplul PSD-UDMR a ignorat voința exprimată prin vot a reghinenilor și a impus un viceprimar PSD. Rămâne deci aceeași administrație PSD -UDMR, care a avut în ”grijă” orașul în ultimii ani”, spune Gabriel Toncean.
“Un viceprimar PSD de 12%, de asta va avea parte Reghinul! Un viceprimar care nu s-a făcut remarcat cu nimic, care nu are realizări în viață, dar vine să reprezinte un municipiu!
Propunerea noastră, a Partidului Național Liberal, Stelian Doru Cătană era varianta corectă față de reghinenii care au votat să fie reprezentați astfel. Desigur era varianta incomodă pentru cei care doresc să continue sub sloganul vechii administrații “Dezvoltarea continuă”. “Dezvoltare” la care atât actualul primar (în calitate de viceprimar), cât și proaspătul viceprimar “ales” (în calitate de consilier) au fost parte integrantă. De ani buni cele 2 formațiuni politice se înțeleg și doar schimbă birourile. Noi, cei 8 noi consilieri locali ai PNL, vă promitem că prin acțiunile noastre din următorii 3 ani și jumătate vom convinge electoratul reghinean că doar o schimbare reală poate duce orașul nostru într-o direcție sănătoasă. Acesta este Restart-ul despre care vorbea Mark Endre în campania electorală, un restart cu aceiași oameni…”, a spus Gabriel Toncean, președintele PNL Reghin. 

2 COMENTARII

  1. chvetochki — новый взгляд на дизайн дома. [url=https://chvetochki.org.ua/]https://chvetochki.org.ua/[/url]
    Более 21 миллиона фотографий интерьеров, дизайнерских предметов и новых идей, а еще квалифицированные дизайнеры прямо в сети. … Ремонт домов и квартир. Интерьерный дизайн. Ремонт ванны. Кухонный ремонт. Дизайн ландшафта.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

10 ANI DE MUNCĂ, 4 MILIOANE DE EURO INVESTIȚI ÎN CERCETARE, PROFESIONALISM ȘI INTERNAȚIONALIZARE – SECRETUL SUCCESULUI CLINICII DE CARDIOLOGIE DIN TÎRGU MUREȘ

Congresul CardioNET a debutat miercuri în forță, printr-o serie de prezentări găzduite de Centrul Cultural și de Evenimente din Castelul Teleki din Dumbrăvioara. Cu...

EXCLUSIV. Cine sunt TINERII SALVATORI mureșeni decorați de Președintele României

Doi mureșeni au fost decorați marți seară, la Palatul Cotroceni, de Președintele României, Klaus Iohannis, care a premiat excelența în activitatea de voluntariat. Astfel, lui...

AȘA SE ARATĂ PISICA: Azomureș anunță “pregătiri pentru oprirea temporară”

Azomureş anunţă că urmează să înceapă pregătirile pentru oprirea temporară a activităţilor de producţie, în contextul creşterii preţurilor la energie şi gaze. „Nivelul ridicat al...

IN MEMORIAM Kóbor János – OMEGA

Kóbor János, solistul trupei Omega, a murit la vârsta de 78 de ani, după ce a fost internat în spital în urmă cu câteva...

Recent Comments