www.mures.ro

miercuri, iulie 28, 2021
No menu items!
Acasă Generația 9 O singură medie 10 la BAC, în Mureș. Unirea și Papiul domină...

O singură medie 10 la BAC, în Mureș. Unirea și Papiul domină TOP 10 al notelor din județ

Rezultatele la Bacalaureat 2021 au fost publicate luni, 5 iulie, pe edu.ro.

Începând cu ora 12:00 și până la ora 18:00, candidații nemulțumiți de note pot depune contestații inclusiv prin mijloace electronice.

Rezultatele sunt publicate în format anonimizat. Asta înseamnă că pe pagina online dedicată apar coduri în dreptul cărora sunt afișate notele și mediile.

Fiecare candidat a primit anterior afișării rezultatelor codul specific.

În județul Mureș s-a obținut o singură medie maximă, iar topul 10 al mediilor din județ este dominat de Colegiile Naționale “Unirea” și “Papiu Ilarian”, din Târgu Mureș.

Singura medie 10 revine Colegiului Național Unirea, iar pe locul al doilea este Colegiul Național Papiu Ilarian, cu 9,96.

Pe locul al 3-lea se află un elev de la Colegiul Național Unirea, cu media 9,95.

Urmează, pe locurile 4-6, cu aceeași medie, 9,91, trei elevi, unul de la Colegiul Național Unirea și doi de la Colegiul Național Papiu Ilarian.

Locul 7 revine tot Colegiului Național Papiu, cu media 9,88.

Pe locurile 8-10, cu media finală 9,86, sunt trei elevi, de la Colegiul Economic “Transilvania”, de la Liceul Tehnologic Domokos Kazmet din Sovata și din nou, de la Colegiul Național Unirea.

 

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

CNAIR: În acest an, urcăm pe Autostradă lângă Metro! Va fi gata lotul până la Ungheni

Autostrada Transilvania: Strabag a realizat 57% din lucrările la lotul Târgu Mureș – Ungheni. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a prezentat...

De azi, E LEGE! 60 de milioane de lei, pentru Centrul de Arși din Târgu Mureș

Guvernul a adoptat, miercuri, hotărârea privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru construirea unui centru de arși la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureş. Potrivit actului...

O mureșeancă de 21 de ani a murit într-un accident groaznic, petrecut luni seara

În această seară, pe DJ 151D, între localitățile Ilieni și Nicolești, a avut loc un accident rutier, între un autocamion și un autoturism. În urma...

El este tânărul mureșean OMORÂT DE URS vineri seara

Mihai Cadar, mureșeanul de 26 de ani, a fost găsit mort la o distanţă relativ mică de locul unde ursul a atacat vineri seara,...

Recent Comments