www.mures.ro

joi, octombrie 21, 2021
No menu items!
Acasă Generația 9 O singură medie 10 la BAC, în Mureș. Unirea și Papiul domină...

O singură medie 10 la BAC, în Mureș. Unirea și Papiul domină TOP 10 al notelor din județ

Rezultatele la Bacalaureat 2021 au fost publicate luni, 5 iulie, pe edu.ro.

Începând cu ora 12:00 și până la ora 18:00, candidații nemulțumiți de note pot depune contestații inclusiv prin mijloace electronice.

Rezultatele sunt publicate în format anonimizat. Asta înseamnă că pe pagina online dedicată apar coduri în dreptul cărora sunt afișate notele și mediile.

Fiecare candidat a primit anterior afișării rezultatelor codul specific.

În județul Mureș s-a obținut o singură medie maximă, iar topul 10 al mediilor din județ este dominat de Colegiile Naționale “Unirea” și “Papiu Ilarian”, din Târgu Mureș.

Singura medie 10 revine Colegiului Național Unirea, iar pe locul al doilea este Colegiul Național Papiu Ilarian, cu 9,96.

Pe locul al 3-lea se află un elev de la Colegiul Național Unirea, cu media 9,95.

Urmează, pe locurile 4-6, cu aceeași medie, 9,91, trei elevi, unul de la Colegiul Național Unirea și doi de la Colegiul Național Papiu Ilarian.

Locul 7 revine tot Colegiului Național Papiu, cu media 9,88.

Pe locurile 8-10, cu media finală 9,86, sunt trei elevi, de la Colegiul Economic “Transilvania”, de la Liceul Tehnologic Domokos Kazmet din Sovata și din nou, de la Colegiul Național Unirea.

 

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Școala de cardiologie din Târgu Mureș, elogiată la cel mai important eveniment al specialiștilor în domeniu

Școala modernă de cardiologie din Târgu Mureș a fost reprezentată chiar de fondatorul acesteia, prof.dr. Benedek Imre, la Congresul East Meets West 2021, al...

CURĂȚENIA GENERALĂ în Târgu Mureș. Toate DETALIILE

În Municipiul Târgu Mureș organizăm acțiunea ecologică „Curățenie generală”, campanie dedicată persoanelor fizice cu case individuale precum și asociațiilor de proprietari. CÂND se desfășoară curățenia...

Începe CURĂȚENIA GENERALĂ în municipiul Târgu Mureș!

În Municipiul Târgu Mureș organizăm acțiunea ecologică „Curățenie generală”, campanie dedicată persoanelor fizice cu case individuale precum și asociațiilor de proprietari. CÂND se desfășoară curățenia...

RAPORT DEVASTATOR: Reabilitarea bolnavilor cardiovasculari, ignorată de autoritățile din România

Cu prilejul Zilei Mondiale a Inimii, a fost organizată conferința "Mediul de afaceri în sprijinul sistemului medical". Invitată în cadrul evenimentului, Prof. Dr. Theodora Benedek,...

Recent Comments