www.mures.ro

Acasă ȘTIRI Sâmbătă, la Târgu Mureș: TRANSPORT GRATUIT, pentru cei care doresc să se...

Sâmbătă, la Târgu Mureș: TRANSPORT GRATUIT, pentru cei care doresc să se vaccineze

0

Sâmbătă, 15 mai, se va desfășura Târgul ONG-urilor, în Piața Trandafirilor din Târgu Mureș.

Evenimentul își propune să ofere un cadru adecvat, prin care organizaţiile neguvernamentale din domenii foarte diferite de activitate pot să interacţioneze, o dată pe an, arătând comunităţii oferta de servicii sau alte tipuri de activităţi, respectiv atrăgând voluntari şi 2%, respectiv 3,5% din impozitul pe venit al membrilor comunităţii.

De asemenea, Târgul ONG ”Împreună pentru Comunitate” se alătură acţiunii de vaccinare în masă împotriva virusului SARS-CoV-2 „Maratonul vaccinării”.

Astfel, sâmbătă, 15 mai între orele 16.00-20.00 pe perioada Târgului ONG, persoanele cu vârsta peste 16 ani care doresc să se vaccineze cu vaccinul Pfizer BioNTech, indiferent de domiciliu, fără a fi nevoie de programare, vor fi transportați la UMFST cu microbuze puse la dispoziție de către organizatorii Târgului ONG.

Punctul de plecare va fi standul UMFST amplasat în Pța Trandafirilor la Ceasul cu Flori.

Organizatori ai evenimentului sunt: Asociația Divers, Fundația Transilvană Alpha, Fundația Comunitară Mureș și Asociația Mâini Unite.

Din cauza pandemiei și a măsurilor de prevenire programul și modul de organizare al Târgului ONG pot suferi modificări.

 

Informații suplimentare, cât și formularul de înscriere pentru ONG-uri pot fi obținute la numărul de telefon 0265-311727, sau adresa de e-mail office@divers.org.ro, sau de pe pagina de Facebook al evenimentului https://www.facebook.com/events/446857393280826.