www.mures.ro

joi, octombrie 21, 2021
No menu items!
Acasă ȘTIRI Sindicatul MUREȘUL: "Suntem toți luați de proști". Ervin Molnar, din nou la...

Sindicatul MUREȘUL: “Suntem toți luați de proști”. Ervin Molnar, din nou la rampă

Ervin Molnar, ales deputat de Mureș în decembrie 2020, și-a securizat și postul de director general al Administrației Naționale Apele Române(ANAR).

Informația a fost făcută publică de Sindicatul ”Mureșul” din Administrația Națională Apele Române, pe baza unui document semnat de Laszlo Barabas, actualul director general al Administraţiei Naţionale Apele Române.

Astfel, în 14 ianuarie, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor a emis un document, prin care ordinul inițial de numire a lui Molnar în funcția de director general al ANAR a fost suspendat.

De aceea, Sindicatul ”Mureșul” din Administrația Națională Apele Române susține că “numitul Molnar Ervin este încă Director general ANAR”.

Cu alte cuvinte, Ervin Molnar poate reveni oricând pe această funcție pentru că, prin acest artificiu, “cu doar 3 săptămâni  înainte de data la care trebuia, conform legii, să plece din funcția de director, pentru că a fost ales deputat (funcția de director  ANAR cu cea de deputat fiind incompatibile) nu s-a mai așteptat termenul pentru a-i înceta definitiv contractul de muncă cu ANAR, ci i s-a suspendat înainte de ajungerea acestuia la termen. O șmecherie ieftină pentru a-l păstra în sistem” afirmă reprezentanții Sindicatului ”Mureșul” din Administrația Națională Apele Române.

Asta deși Ervin Molnar, spun semnatarii poziției publice,

  • “știm că nu a dat concurs pentru ocuparea postului de director general al Administrației Naționale Apele Române(ANAR)
  • știm că în mod evident nu îndeplinea deloc condițiile pentru ocuparea acestui post important,
  • știm că este principalul vinovat pentru angajările ilegale din Apele Române”.

Sindicatul ”Mureșul” susține că “suspendarea contractului de muncă este ilegală,  ea s-a făcut cu încălcarea  art. 49 alin. 5 din Codul muncii, conform  căruia: ” De fiecare dată cand în timpul perioadei de suspendare a contractului intervine o cauza de încetare de drept a contractului individual de muncă, cauza de încetare de drept prevalează”.

“Din nou presupunerile noastre s-au adeverit: suntem toți luați de proști, fraieriți, se încearcă  a ni se aruncă praf în ochi, în spatele tuturor mizeriilor sunt aceleași personaje, doar măștile și le schimbă”, mai transmite Sindicatul ”Mureșul” din Administrația Națională Apele Române.

Mai jos, documentul semnat de actualul director general al Administraţiei Naţionale Apele Române:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Școala de cardiologie din Târgu Mureș, elogiată la cel mai important eveniment al specialiștilor în domeniu

Școala modernă de cardiologie din Târgu Mureș a fost reprezentată chiar de fondatorul acesteia, prof.dr. Benedek Imre, la Congresul East Meets West 2021, al...

CURĂȚENIA GENERALĂ în Târgu Mureș. Toate DETALIILE

În Municipiul Târgu Mureș organizăm acțiunea ecologică „Curățenie generală”, campanie dedicată persoanelor fizice cu case individuale precum și asociațiilor de proprietari. CÂND se desfășoară curățenia...

Începe CURĂȚENIA GENERALĂ în municipiul Târgu Mureș!

În Municipiul Târgu Mureș organizăm acțiunea ecologică „Curățenie generală”, campanie dedicată persoanelor fizice cu case individuale precum și asociațiilor de proprietari. CÂND se desfășoară curățenia...

RAPORT DEVASTATOR: Reabilitarea bolnavilor cardiovasculari, ignorată de autoritățile din România

Cu prilejul Zilei Mondiale a Inimii, a fost organizată conferința "Mediul de afaceri în sprijinul sistemului medical". Invitată în cadrul evenimentului, Prof. Dr. Theodora Benedek,...

Recent Comments