www.mures.ro

joi, ianuarie 21, 2021
No menu items!
Acasă ȘTIRI SUNT ȘI VEȘTI BUNE: 10 persoane infectate cu COVID19, vindecate și externate....

SUNT ȘI VEȘTI BUNE: 10 persoane infectate cu COVID19, vindecate și externate. Cu 4 mai mult decât ieri

Până astăzi, 10 aprilie, în județul Mureș au fost confirmate 161 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus).

Totodată, până astăzi la ora 13.00, în județul nostru se înregistrau 11.054 persoane autoizolate la domiciliu și 498 persoane aflate în spațiile de carantină.

În ultimele 24 de ore, 214 persoane au ieșit din spațiile de carantină.

Totodată, până la această dată, 10 persoane au fost declarate vindecate și externate în județul Mureș (cu patru în plus față de ultima raportare).

În ziua de 9 aprilie, peste 330 de polițiști au desfășurat peste 275 de misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19 și au acționat pentru menținerea ordinii și liniștii publice în județ.

În ceea ce privește sancțiunile contravenționale, în cursul zilei de ieri, 9 aprilie, au fost aplicate 278 de sancțiuni, în valoare de peste 601.000 lei, pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației.

În perioada de referință, au fost verificate peste 1720 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină, în peste 480 de locații.

De asemenea, 345 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor stabilite pe perioada stării de urgență.

Au fost controlate în trafic peste 1125 de autovehicule și legitimate peste 2300 de persoane.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Togănel și Megheșan s-au imunizat. De ce nu s-a vaccinat prefectul în Târgu Mureș?

Prefectul județului Mureș, Mara Togănel, s-a vaccinat în aceeași zi cu mama sa, la un centru din afara Târgu Mureșului. "Am trăit împreună momentul vaccinării...

Numai patru pacienți, la unitatea suport COVID de la UMFST. VEZI EXPLICAȚIA

Patru pacienți mai sunt internați în Unitatea de Suport Medical COVID19, din cadrul UMFST Târgu Mureș. Informația a fost furnizată pentru Radio Târgu Mureș...

Doi sângeorzeni căutați de autoritățile din Italia AU FOST REȚINUȚI!

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Mureș au depistat luni, 18 ianuarie, doi bărbaţi, de 38 şi 43 de ani, din comuna Sângeorgiu de Mureş,...

RESPECT! Pompierii au mers pe jos 1,5 km, să stingă un incendiu în Sovata

În această dimineață, în jurul orei 04:40, pompierii mureșeni au fost solicitați să intervină la un incendiu, în care a luat foc un adăpost...

Recent Comments