luni, octombrie 26, 2020
No menu items!
Acasă ȘTIRI SUNT ȘI VEȘTI BUNE: 10 persoane infectate cu COVID19, vindecate și externate....

SUNT ȘI VEȘTI BUNE: 10 persoane infectate cu COVID19, vindecate și externate. Cu 4 mai mult decât ieri

Până astăzi, 10 aprilie, în județul Mureș au fost confirmate 161 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus).

Totodată, până astăzi la ora 13.00, în județul nostru se înregistrau 11.054 persoane autoizolate la domiciliu și 498 persoane aflate în spațiile de carantină.

În ultimele 24 de ore, 214 persoane au ieșit din spațiile de carantină.

Totodată, până la această dată, 10 persoane au fost declarate vindecate și externate în județul Mureș (cu patru în plus față de ultima raportare).

În ziua de 9 aprilie, peste 330 de polițiști au desfășurat peste 275 de misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19 și au acționat pentru menținerea ordinii și liniștii publice în județ.

În ceea ce privește sancțiunile contravenționale, în cursul zilei de ieri, 9 aprilie, au fost aplicate 278 de sancțiuni, în valoare de peste 601.000 lei, pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației.

În perioada de referință, au fost verificate peste 1720 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină, în peste 480 de locații.

De asemenea, 345 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor stabilite pe perioada stării de urgență.

Au fost controlate în trafic peste 1125 de autovehicule și legitimate peste 2300 de persoane.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

A FOST ARESTAT! Un reghinean, căutat de autoritățile din Statele Unite

Polițiștii din Mureș au pus în executare un mandat de aducere emis pe numele unui bărbat bănuit că, pe teritoriul Statelor Unite ale Americii,...

DOSAR PENAL: Două mașini au fost incendiate în Acățari!

Mai mulți locuitori din Acățari ne-au semnalat un caz ciudat, petrecut zilele trecute pe raza comunei. Două autoturisme au luat foc, iar la fața locului...

În prezența prefectului de Mureș, primarii din Sighișoara și Luduș și-au intrat în drepturi

În cursul zilei de sâmbătă, în sala mare a Casei de Cultură „Pompeiu Hărăşteanu” din Luduş, a avut loc şedinţa festivă de constituire a...

VEZI pe ce loc este județul Mureș în topul național al infectărilor cumulate la 1.000 de locuitori

Conform datelor din ultimele 24 de ore, publicate sâmbătă la prânz, județul Mureș rămâne pe poziția 7 în clasamentul național al coeficientului infectărilor cumulate...

Recent Comments