www.mures.ro

luni, septembrie 20, 2021
No menu items!
Acasă ȘTIRI SURSE: UDMR impune un medic de familie în fruntea Spitalului de Urgență...

SURSE: UDMR impune un medic de familie în fruntea Spitalului de Urgență Târgu Mureș

Mandatul doctorului Claudiu Puiac, managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș a expirat.

Dr. Claudiu Puiac s-a aflat, până în acest week-end, în perioada de prelungire cu 30 de zile a celui de-al doilea mandat la șefia spitalului.

Sursele mures.ro indică faptul că decizia a fost deja luată și că noul manager al SCJU Târgu Mureș este Cosmina Uzun.

Ea este medic primar de medicină de familie în cadrul SCJU Târgu Mureș și asistent universitar la Facultatea de Farmacie din cadrul UMFST Târgu Mureș.

Se pare că numirea Cosminei Uzun este forțată de Vass Levente, secretar de stat propus de UDMR, în cadrul Ministerului Sănătății.

Vass Levente a fost coleg cu soțul Cosminei Uzun, medicul urolog Bogdan Petru Uzun, la secția clinică Urologie din cadrul SCJU Târgu Mureș.

Așadar, una dintre aripile UDMR pare a fi câștigat încă o poziție importantă în județul Mureș.

Rămâne de văzut dacă informațiile se confirmă și dacă ministrul Vlad Voiculescu va gira această numire cu evidente conotații politice.

1 COMENTARIU

  1. Cineva verifica informatiile inainte de a le publica, sau arunca într-un bol cateva “informatii din surse” si pe urma le extrage random si gata….tadam….poftim articol cu informatii din surse!?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Ziua în care luminile a mii de case din Târgu Mureș s-au stins

În Târgu Mureș este un loc despre care, mai ales când ieși de-acolo, poți spune că este printre cele mai tulburătoare pe care le-ai...

Sute de mureșeni au omagiat personalitatea profesorului doctor Benedek István

La împlinirea unui an de la dispariția profesorului doctor Benedek István, vineri, la Clinica de pe strada Revoluției nr. 35 din Târgu Mureș, a...

Achiziția anului pe piața serviciilor medicale din Târgu Mureș

Centrul Medical Cardio Med din Târgu Mureș a finalizat, joi, o investiție strategică majoră, achiziționând un complex format dintr-o pensiune de lux și un...

CNAIR: În acest an, urcăm pe Autostradă lângă Metro! Va fi gata lotul până la Ungheni

Autostrada Transilvania: Strabag a realizat 57% din lucrările la lotul Târgu Mureș – Ungheni. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a prezentat...

Recent Comments