www.mures.ro

marți, iunie 22, 2021
No menu items!
Acasă ȘTIRI SURSE: UDMR impune un medic de familie în fruntea Spitalului de Urgență...

SURSE: UDMR impune un medic de familie în fruntea Spitalului de Urgență Târgu Mureș

Mandatul doctorului Claudiu Puiac, managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș a expirat.

Dr. Claudiu Puiac s-a aflat, până în acest week-end, în perioada de prelungire cu 30 de zile a celui de-al doilea mandat la șefia spitalului.

Sursele mures.ro indică faptul că decizia a fost deja luată și că noul manager al SCJU Târgu Mureș este Cosmina Uzun.

Ea este medic primar de medicină de familie în cadrul SCJU Târgu Mureș și asistent universitar la Facultatea de Farmacie din cadrul UMFST Târgu Mureș.

Se pare că numirea Cosminei Uzun este forțată de Vass Levente, secretar de stat propus de UDMR, în cadrul Ministerului Sănătății.

Vass Levente a fost coleg cu soțul Cosminei Uzun, medicul urolog Bogdan Petru Uzun, la secția clinică Urologie din cadrul SCJU Târgu Mureș.

Așadar, una dintre aripile UDMR pare a fi câștigat încă o poziție importantă în județul Mureș.

Rămâne de văzut dacă informațiile se confirmă și dacă ministrul Vlad Voiculescu va gira această numire cu evidente conotații politice.

1 COMENTARIU

  1. Cineva verifica informatiile inainte de a le publica, sau arunca într-un bol cateva “informatii din surse” si pe urma le extrage random si gata….tadam….poftim articol cu informatii din surse!?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Un câine al Salvamont Mureş a găsit o persoană dispărută pe munte

Persoana de 69 de ani era căutată de 24 de ore. Victima a fost găsită de câinele Nero. Persoana era decedată. „Echipa Salvamont Mures a participat la...

O AUTOSPECIALĂ cu totul…SPECIALĂ intră în dotarea ISU Mureș

Mâine, 23 iunie 2021, la ora 12:50, va avea loc ceremonia primirii unei noi autospeciale pentru transportul pacienților înalt contagioși. Autospeciala este o donație...

Cum s-a produs TERIBILUL ACCIDENT de ieri, de la Deda

Un accident teribil a fost la un pas să se transforme într-un adevărat măcel, după ce un șofer neatent a creat un impact violent...

NICIUN CAZ NOU de coronavirus în județul Mureș

Față de ziua precedentă, în județul Mureș nu a fost înregistrat niciun caz nou de coronavirus. Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților...

Recent Comments