www.mures.ro

sâmbătă, aprilie 10, 2021
No menu items!
Acasă ȘTIRI LEGĂTURI PERICULOASE între Secretarul de stat de la Sănătate și soțul posibilului...

LEGĂTURI PERICULOASE între Secretarul de stat de la Sănătate și soțul posibilului manager al SCJU

După cum v-am informat deja încă din cursul zilei de duminică, sursele mures.ro indică faptul că noul manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș va fi Cosmina Uzun.

Despre Cosmina Uzun știm că este medic primar de medicină de familie în cadrul SCJU Târgu Mureș.

Probabil vă veți întreba ce legătură are medicina de familie cu managementul la vârf al spitalului, însă nu avem acest răspuns.

Ceea ce știm însă, este că soțul Cosminei Uzun se află într-o relație extrem de apropiată cu secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Vass Levente.

Orice mureșean care dorește un consult la un cabinet privat de urologie găsește cabinetele a doi medici, la aceeași adresă.

Atât Vass Levente, secretar de stat în Ministerul care ar urma să o numească în funcția de manager pe Cosmina Uzun, cât și soțul acesteia, medicul Bogdan Petru Uzun au cabinetele private în Târgu Mureș, pe strada Transilvania, numerele 20-22.

Puteți să vă convingeți singuri, dacă accesați www.topfirme.com

Desigur, două cabinete private la aceeași adresă nu este un păcat. Dar oare cât de moral este ca ministerul unde Vass Levente este al doilea în ierarhia instituției, să o numească în fruntea celui mai mare spital din Regiunea Centru pe soția celui cu care au o relație atât de apropiată, din punct de vedere profesional?

Întrebările din spatele acestei potențiale numiri sunt mai multe și le vom formula în perioada următoare…

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

ACUM. Probleme GRAVE la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș

Surse medicale din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență din Târgu Mureș ne informează că, în acest moment, în mai multe clinici ale SCJU...

Vești excelente aduse de prof.dr. Theodora Benedek pentru pacienții cardiaci și tinerii medici din Târgu Mureș

Două noi proiecte legislative referitoare la domeniul cardiologic au fost publicate săptămâna aceasta pe site-ul Ministerului Sănătății în transparență decizională, la propunerea Comisiei de...

OFICIAL. S-au anunțat NOILE RESTRICȚII pentru Târgu Mureș. Care sunt și de când se aplică

Având în vedere modificarea ratei de incidență a cazurilor de coronavirus în ultimele 14 zile în localitățile din județul Mureș, Comitetul Județean pentru Situații...

Șef nou în sănătatea mureșeană. SE ANUNȚĂ UN CONCURS PE BUNE.

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate organizează, în data de 6 mai, ora 10.00, concurs pentru ocuparea postului de director general al Casei de...

Recent Comments