www.mures.ro

marți, iunie 22, 2021
No menu items!
Acasă ȘTIRI LEGĂTURI PERICULOASE între Secretarul de stat de la Sănătate și soțul posibilului...

LEGĂTURI PERICULOASE între Secretarul de stat de la Sănătate și soțul posibilului manager al SCJU

După cum v-am informat deja încă din cursul zilei de duminică, sursele mures.ro indică faptul că noul manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș va fi Cosmina Uzun.

Despre Cosmina Uzun știm că este medic primar de medicină de familie în cadrul SCJU Târgu Mureș.

Probabil vă veți întreba ce legătură are medicina de familie cu managementul la vârf al spitalului, însă nu avem acest răspuns.

Ceea ce știm însă, este că soțul Cosminei Uzun se află într-o relație extrem de apropiată cu secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Vass Levente.

Orice mureșean care dorește un consult la un cabinet privat de urologie găsește cabinetele a doi medici, la aceeași adresă.

Atât Vass Levente, secretar de stat în Ministerul care ar urma să o numească în funcția de manager pe Cosmina Uzun, cât și soțul acesteia, medicul Bogdan Petru Uzun au cabinetele private în Târgu Mureș, pe strada Transilvania, numerele 20-22.

Puteți să vă convingeți singuri, dacă accesați www.topfirme.com

Desigur, două cabinete private la aceeași adresă nu este un păcat. Dar oare cât de moral este ca ministerul unde Vass Levente este al doilea în ierarhia instituției, să o numească în fruntea celui mai mare spital din Regiunea Centru pe soția celui cu care au o relație atât de apropiată, din punct de vedere profesional?

Întrebările din spatele acestei potențiale numiri sunt mai multe și le vom formula în perioada următoare…

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Un câine al Salvamont Mureş a găsit o persoană dispărută pe munte

Persoana de 69 de ani era căutată de 24 de ore. Victima a fost găsită de câinele Nero. Persoana era decedată. „Echipa Salvamont Mures a participat la...

O AUTOSPECIALĂ cu totul…SPECIALĂ intră în dotarea ISU Mureș

Mâine, 23 iunie 2021, la ora 12:50, va avea loc ceremonia primirii unei noi autospeciale pentru transportul pacienților înalt contagioși. Autospeciala este o donație...

Cum s-a produs TERIBILUL ACCIDENT de ieri, de la Deda

Un accident teribil a fost la un pas să se transforme într-un adevărat măcel, după ce un șofer neatent a creat un impact violent...

NICIUN CAZ NOU de coronavirus în județul Mureș

Față de ziua precedentă, în județul Mureș nu a fost înregistrat niciun caz nou de coronavirus. Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților...

Recent Comments