www.mures.ro

miercuri, mai 5, 2021
No menu items!
Acasă ȘTIRI Toată POVESTEA HORROR a crimei din Mureșeni

Toată POVESTEA HORROR a crimei din Mureșeni

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş au reţinut-o, sub acuzaţia de omor calificat şi profanare de cadavre, pe femeia care a fost prinsă în timp ce transporta cu un tomberon cadavrul concubinului său, pe care intenţiona să îl îngroape într-o pădure de la marginea cartierului Mureșeni, din Târgu Mureş.

Ancheta a arătat că femeia a premeditat fapta, a cumpărat un topor cu care l-a ucis pe bărbat, după care a încercat, în primă fază, să îl îngroape sub parchetul casei în care locuiau, însă nu a putut din cauză că sub parchet era un strat de beton.

A cumpărat un topor din Piața Armatei

„În fapt, din materialul probator administrat până în prezent, rezultă că în urmă cu aproximativ două săptămâni, pe fondul unei stări conflictuale preexistente, inculpata B.E. a achiziţionat din Piaţa Armatei de pe strada Libertăţii din municipiul Târgu Mureş un topor cu intenţia de a-l folosi în vederea suprimării vieţii victimei B.Z.

La data de 17.02.2021, în jurul orelor 21:00 în timp ce se afla la locuinţa susmenţionată, s-a iscat un conflict verbal între inculpata B.E şi victima B.Z. Cu această ocazie, inculpata a luat toporul din dulapul în care îl ascunsese şi, în timp ce victima B.Z. se afla aşezată pe un scaun, i-a aplicat, în mod repetat şi cu intensitate mai multe lovituri de topor în zona capului, în urma leziunilor suferite rezultând decesul victimei”, au transmis anchetatorii într-un comunicat.

A doua zi după crimă, l-a împuns cu cuțitul să fie sigură că a murit

Conform unor surse judiciare, cei doi locuiau împreună, dar nu erau căsătoriți.

Procurorii au stabilit de asemenea că joi dimineaţă, pentru a se asigura că bărbatul a murit, femeia l-a împuns de două ori cu un cuțit.

A vrut să-l îngroape sub parchet

După ce a constatat că acesta nu mai mişcă, a ridicat parchetul din locuinţă, cu nişte unelte pe care le cumpărase de la un magazin de bricolaj, cu intenţia de a îngropa cadavrul sub casă.

„Având în vedere că sub parchet era beton, inculpata nu a reuşit să sape respectiva groapă.

În consecinţă, aceasta a luat hotărârea de a scăpa de cadavru în alt mod, respectiv transportându-l în pădurea situată în apropierea şcolii de pe strada Hunedoara din cartierul Mureşeni, municipiul Târgu Mureş.

În acest sens, inculpata a procurat un tomberon de culoare neagră în care, ajutată fiind de către mama ei, a aşezat-o pe victima B.Z după care amândouă au transportat tomberonul în zona lizierei pădurii susmenţionate, unde au fost surprinse de către o persoană care ieşise la plimbare cu câinele său.

Acestei persoane i s-a părut nefiresc faptul că cineva transportă un tomberon de gunoi în acel loc motiv pentru care, după ce a avut unele discuţii cu inculpata şi mama acesteia, şi-a dat seama că trebuie să sesizeze organele competente pentru ca acestea să facă verificări.

Organele de cercetare penală sosite la faţa locului au constatat că în acel tomberon se afla victima B.Z”; mai notează procurorii.

Femeia a fost reţinută pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore iar vineri a fost prezentată unei instanţe de judecată cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Un motociclist din Târgu Mureș a murit între Cluj și Oradea

Un bărbat de 46 de ani din Târgu Mureş şi-a pierdut azi viaţa într-un grav accident petrecut pe şoseaua ce leagă Clujul de Oradea. „Din...

30 DE ZILE AREST, în dosarul tragediei în care un copil și-a împușcat fratele

În continuarea cercetărilor, instanța de judecată a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, a bărbatului de 49 de ani, din Târgu Mureș, deținătorul...

Conducerea Spitalului din Târgu Mureș rămâne fără încă un om

A mai plecat un membru din echipa de conducere a Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș. Directorul de îngrijiri medicale, Angela Moldovan, a anunțat...

A FOST ARESTAT deținătorul armei care l-a omorât pe copilul de 5 ani

În baza probatoriului administrat, în 4 mai, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș au dispus măsura preventivă a reținerii pentru 24 de...

Recent Comments