www.mures.ro

miercuri, iulie 5, 2023
No menu items!
Acasă ȘTIRI Toată POVESTEA HORROR a crimei din Mureșeni

Toată POVESTEA HORROR a crimei din Mureșeni

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş au reţinut-o, sub acuzaţia de omor calificat şi profanare de cadavre, pe femeia care a fost prinsă în timp ce transporta cu un tomberon cadavrul concubinului său, pe care intenţiona să îl îngroape într-o pădure de la marginea cartierului Mureșeni, din Târgu Mureş.

Ancheta a arătat că femeia a premeditat fapta, a cumpărat un topor cu care l-a ucis pe bărbat, după care a încercat, în primă fază, să îl îngroape sub parchetul casei în care locuiau, însă nu a putut din cauză că sub parchet era un strat de beton.

A cumpărat un topor din Piața Armatei

„În fapt, din materialul probator administrat până în prezent, rezultă că în urmă cu aproximativ două săptămâni, pe fondul unei stări conflictuale preexistente, inculpata B.E. a achiziţionat din Piaţa Armatei de pe strada Libertăţii din municipiul Târgu Mureş un topor cu intenţia de a-l folosi în vederea suprimării vieţii victimei B.Z.

La data de 17.02.2021, în jurul orelor 21:00 în timp ce se afla la locuinţa susmenţionată, s-a iscat un conflict verbal între inculpata B.E şi victima B.Z. Cu această ocazie, inculpata a luat toporul din dulapul în care îl ascunsese şi, în timp ce victima B.Z. se afla aşezată pe un scaun, i-a aplicat, în mod repetat şi cu intensitate mai multe lovituri de topor în zona capului, în urma leziunilor suferite rezultând decesul victimei”, au transmis anchetatorii într-un comunicat.

A doua zi după crimă, l-a împuns cu cuțitul să fie sigură că a murit

Conform unor surse judiciare, cei doi locuiau împreună, dar nu erau căsătoriți.

Procurorii au stabilit de asemenea că joi dimineaţă, pentru a se asigura că bărbatul a murit, femeia l-a împuns de două ori cu un cuțit.

A vrut să-l îngroape sub parchet

După ce a constatat că acesta nu mai mişcă, a ridicat parchetul din locuinţă, cu nişte unelte pe care le cumpărase de la un magazin de bricolaj, cu intenţia de a îngropa cadavrul sub casă.

„Având în vedere că sub parchet era beton, inculpata nu a reuşit să sape respectiva groapă.

În consecinţă, aceasta a luat hotărârea de a scăpa de cadavru în alt mod, respectiv transportându-l în pădurea situată în apropierea şcolii de pe strada Hunedoara din cartierul Mureşeni, municipiul Târgu Mureş.

În acest sens, inculpata a procurat un tomberon de culoare neagră în care, ajutată fiind de către mama ei, a aşezat-o pe victima B.Z după care amândouă au transportat tomberonul în zona lizierei pădurii susmenţionate, unde au fost surprinse de către o persoană care ieşise la plimbare cu câinele său.

Acestei persoane i s-a părut nefiresc faptul că cineva transportă un tomberon de gunoi în acel loc motiv pentru care, după ce a avut unele discuţii cu inculpata şi mama acesteia, şi-a dat seama că trebuie să sesizeze organele competente pentru ca acestea să facă verificări.

Organele de cercetare penală sosite la faţa locului au constatat că în acel tomberon se afla victima B.Z”; mai notează procurorii.

Femeia a fost reţinută pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore iar vineri a fost prezentată unei instanţe de judecată cu propunere de arestare preventivă.

- Advertisment -

Most Popular

medical.mures.ro – Un reper is spatiul medical local si national

medical.mures.ro este o nouă platformă dedicată atât publicului larg, care poate găsi aici informații despre afecțiuni și sfaturi medicale primare, cât și profesioniștilor din...

PROIECTUL DISCHARGE – un succes pentru cardiologia târgumureșeană

Școala de cardiologie din Târgu Mureș obține, din nou, recunoașterea internațională, prin validarea unui rezultat de excepție: un nou test cu risc scăzut pentru...

SUCCES URIAȘ AL CARDIOLOGILOR TÂRGUMUREȘENI

Angio Computer Tomografia Cardiacă, validată pe plan internațional ca alternativă a coronarografiei invazive. Rezultatele unui studiu al cardiologilor mureșeni a fost publicat în “New...

10 ANI DE MUNCĂ, 4 MILIOANE DE EURO INVESTIȚI ÎN CERCETARE, PROFESIONALISM ȘI INTERNAȚIONALIZARE – SECRETUL SUCCESULUI CLINICII DE CARDIOLOGIE DIN TÎRGU MUREȘ

Congresul CardioNET a debutat miercuri în forță, printr-o serie de prezentări găzduite de Centrul Cultural și de Evenimente din Castelul Teleki din Dumbrăvioara. Cu...

Recent Comments