www.mures.ro

sâmbătă, aprilie 10, 2021
No menu items!
Acasă ȘTIRI Tuburi de oxigen rezemate de pereții Clinicii Infecțioase II din Târgu Mureș

Tuburi de oxigen rezemate de pereții Clinicii Infecțioase II din Târgu Mureș

Deputatul Emanuel Ungureanu s-a aflat astăzi la Târgu Mureș, unde a vizitat Clinica de Boli Infecțioase II din Târgu Mureș.

“Am primit astăzi sesizări că tuburile de oxigen sprijină pereții Clinicii de Boli Infecțioase II din Târgu Mureș. În drum spre București am oprit să văd dacă este adevărat”, a transmis Emanuel Ungureanu pe pagina sa de Facebook, unde a realizat și o transmisiune live de la fața locului.

Deputatul USR PLUS a adresat un apel către autorități: “Rog DSU și conducerea Spitalului Județean Mureș, condusă de un pesedist pe nume Gârbovan (Ovidiu Gârbovan, managerul Spitalului Județean Mureș – n.r.) să îndepărteze pericolul și să depoziteze corect tuburile de oxigen.

Riscul de incendiu este uriaș!”

Ungureanu mai spune că după ce a încheiat transmisiunea live pe Facebook,la puține minute a venit la poartă doamna conferențiar Țilea (Brândușa Țilea, șeful secției Clinice de Boli Infecțioase II), care mi-a explicat că tuburile de oxigen care sprijină pereții și sunt aruncate pe jos, sunt goale.

În același timp m-a asigurat că din 4 în 4 ore este verificată instalația de gaze medicale a acestei unități sanitare, în fapt o clădire în ruină”

Emanuel Ungureanu face un apel la ISU Mureș să verifice dacă este în regulă că aceste tuburi de oxigen să sprijine zidurile unui spital, chiar lângă stația de oxigen.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

ACUM. Probleme GRAVE la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș

Surse medicale din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență din Târgu Mureș ne informează că, în acest moment, în mai multe clinici ale SCJU...

Vești excelente aduse de prof.dr. Theodora Benedek pentru pacienții cardiaci și tinerii medici din Târgu Mureș

Două noi proiecte legislative referitoare la domeniul cardiologic au fost publicate săptămâna aceasta pe site-ul Ministerului Sănătății în transparență decizională, la propunerea Comisiei de...

OFICIAL. S-au anunțat NOILE RESTRICȚII pentru Târgu Mureș. Care sunt și de când se aplică

Având în vedere modificarea ratei de incidență a cazurilor de coronavirus în ultimele 14 zile în localitățile din județul Mureș, Comitetul Județean pentru Situații...

Șef nou în sănătatea mureșeană. SE ANUNȚĂ UN CONCURS PE BUNE.

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate organizează, în data de 6 mai, ora 10.00, concurs pentru ocuparea postului de director general al Casei de...

Recent Comments