www.mures.ro

joi, iulie 29, 2021
No menu items!
Acasă ȘTIRI Tuburi de oxigen rezemate de pereții Clinicii Infecțioase II din Târgu Mureș

Tuburi de oxigen rezemate de pereții Clinicii Infecțioase II din Târgu Mureș

Deputatul Emanuel Ungureanu s-a aflat astăzi la Târgu Mureș, unde a vizitat Clinica de Boli Infecțioase II din Târgu Mureș.

“Am primit astăzi sesizări că tuburile de oxigen sprijină pereții Clinicii de Boli Infecțioase II din Târgu Mureș. În drum spre București am oprit să văd dacă este adevărat”, a transmis Emanuel Ungureanu pe pagina sa de Facebook, unde a realizat și o transmisiune live de la fața locului.

Deputatul USR PLUS a adresat un apel către autorități: “Rog DSU și conducerea Spitalului Județean Mureș, condusă de un pesedist pe nume Gârbovan (Ovidiu Gârbovan, managerul Spitalului Județean Mureș – n.r.) să îndepărteze pericolul și să depoziteze corect tuburile de oxigen.

Riscul de incendiu este uriaș!”

Ungureanu mai spune că după ce a încheiat transmisiunea live pe Facebook,la puține minute a venit la poartă doamna conferențiar Țilea (Brândușa Țilea, șeful secției Clinice de Boli Infecțioase II), care mi-a explicat că tuburile de oxigen care sprijină pereții și sunt aruncate pe jos, sunt goale.

În același timp m-a asigurat că din 4 în 4 ore este verificată instalația de gaze medicale a acestei unități sanitare, în fapt o clădire în ruină”

Emanuel Ungureanu face un apel la ISU Mureș să verifice dacă este în regulă că aceste tuburi de oxigen să sprijine zidurile unui spital, chiar lângă stația de oxigen.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

CNAIR: În acest an, urcăm pe Autostradă lângă Metro! Va fi gata lotul până la Ungheni

Autostrada Transilvania: Strabag a realizat 57% din lucrările la lotul Târgu Mureș – Ungheni. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a prezentat...

De azi, E LEGE! 60 de milioane de lei, pentru Centrul de Arși din Târgu Mureș

Guvernul a adoptat, miercuri, hotărârea privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru construirea unui centru de arși la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureş. Potrivit actului...

O mureșeancă de 21 de ani a murit într-un accident groaznic, petrecut luni seara

În această seară, pe DJ 151D, între localitățile Ilieni și Nicolești, a avut loc un accident rutier, între un autocamion și un autoturism. În urma...

El este tânărul mureșean OMORÂT DE URS vineri seara

Mihai Cadar, mureșeanul de 26 de ani, a fost găsit mort la o distanţă relativ mică de locul unde ursul a atacat vineri seara,...

Recent Comments