www.mures.ro

marți, iulie 4, 2023
No menu items!
Acasă ȘTIRI ULTIMA ORĂ. Campania de vaccinare în județul Mureș

ULTIMA ORĂ. Campania de vaccinare în județul Mureș

Centrul de vaccinare de la Deda a atins astăzi pragul de 4.000 de doze administrate de la începutul activității, în luna aprilie.

Prefectul de Mureș, Mara Togănel, a mulțumit echipei din acest centru pentru efortul de până acum, mai ales că s-au deplasat și în comunele de pe Valea Mureșului pentru vaccinarea celor care nu puteau merge la un centru fix.

În continuare, acest centru se implică în vaccinarea tinerilor în cadrul campaniei județene “Liceenii mureșenii se vaccinează”.

Liceenii mureșeni se vaccinează

În această campanie sunt implicate și 15 unități școlare din Târgu Mureș, unde a început Maratonul vaccinării împotriva virusului SARS-COV2, pentru tinerii cu vârsta cuprinsă între 16 și 18 ani.

Echipele medicale formate din medici școlari împreună cu personalul din centrele de vaccinare, au fost deja prezente la Liceul Agricol „Traian Săvulescu”, la Colegiul Național „Alexandru Papiu Ilarian” și la Liceul Vocațional de Artă, Colegiul Agricol Traian Săvulescu, Liceul Vocațional de Artă, Colegiul Național Alexandru Papiu Ilarian.

Joi se administrează vaccinuri la Colegiul Național Unirea, Liceul cu Program Sportiv Szasz Adalbert, Liceul Tehnologic Ion Vlasiu, Liceul Teoretic Gheorghe Marinescu

Pe lista de vineri se află Colegiul Economic Transilvania, Colegiul Național Pedagogic Mihai Eminescu, Liceul Tehnologic Aurel Perșu, Liceul Tehnologic Avram Iancu, Liceul Tehnologic Electromureș, Liceul Tehnologic Gheorghe Șincai, Liceul Tehnologic Traian Vuia, Liceul Vocațional Reformat.

Maratonul vaccinării, la Târnăveni

De vineri până duminică, în fiecare zi, de la 8 la 22, sunteți așteptați la Centrul Victoria din Târnăveni, pentru administrarea vaccinului împotriva virusului SARS-CoV-2.

Vaccinarea se va face fără programare, cu serul Pfizer – BioNTech.

Maratonul vaccinării de la Târnăveni este organizat de Primăria municipiului Târnăveni, Instituția Prefectului – Județul Mureș, Direcția de Sănătate Publică a Județului Mureș și Spitalul Municipal “Gh.Marinescu”.

Caravana vaccinării în mediul rural ajunge sâmbătă, 29 mai, la Ațintiș.

Între orele 09:00 – 16:00, toți cei care doresc să se vaccineze cu serul Pfizer sunt așteptați la Școala Gimnazială Ațintiș.

- Advertisment -

Most Popular

medical.mures.ro – Un reper is spatiul medical local si national

medical.mures.ro este o nouă platformă dedicată atât publicului larg, care poate găsi aici informații despre afecțiuni și sfaturi medicale primare, cât și profesioniștilor din...

PROIECTUL DISCHARGE – un succes pentru cardiologia târgumureșeană

Școala de cardiologie din Târgu Mureș obține, din nou, recunoașterea internațională, prin validarea unui rezultat de excepție: un nou test cu risc scăzut pentru...

SUCCES URIAȘ AL CARDIOLOGILOR TÂRGUMUREȘENI

Angio Computer Tomografia Cardiacă, validată pe plan internațional ca alternativă a coronarografiei invazive. Rezultatele unui studiu al cardiologilor mureșeni a fost publicat în “New...

10 ANI DE MUNCĂ, 4 MILIOANE DE EURO INVESTIȚI ÎN CERCETARE, PROFESIONALISM ȘI INTERNAȚIONALIZARE – SECRETUL SUCCESULUI CLINICII DE CARDIOLOGIE DIN TÎRGU MUREȘ

Congresul CardioNET a debutat miercuri în forță, printr-o serie de prezentări găzduite de Centrul Cultural și de Evenimente din Castelul Teleki din Dumbrăvioara. Cu...

Recent Comments