www.mures.ro

joi, octombrie 21, 2021
No menu items!
Acasă ȘTIRI Achiziția anului pe piața serviciilor medicale din Târgu Mureș

Achiziția anului pe piața serviciilor medicale din Târgu Mureș

Centrul Medical Cardio Med din Târgu Mureș a finalizat, joi, o investiție strategică majoră, achiziționând un complex format dintr-o pensiune de lux și un restaurant, la Platoul Cornești, care vor fi reamenajate pentru a dezvolta un centru ultramodern de recuperare a bolnavilor cardio-vasculari.

Investiția, finanțată de către EXIM BANK prin garanții de stat și intermediată de Fayora Imobiliare, va duce la acoperirea unei nișe absolut necesare pe piața serviciilor medicale din România, țara noastră având cel mai mic număr de facilități de recuperare cardiovasculară din Europa.

Noul centru de la Platoul Cornești își propune să fie cel mai performant centru de acest tip din Regiunea Centru.

Locația, situată în zona de top a Târgu Mureșului, permite amenajarea, la cele mai înalte standarde, a cabinetelor medicale în care vor fi tratați pacienții aflați în faza de recuperare după afecțiuni cardiovasculare sau diferite intervenții medicale.

Spațiile de cazare, de servire a mesei sau cele de socializare și recreere, vor fi puse la dispoziția pacienților, prin dotări comparabile cu ale oricărei unități sanitare din țările cele mai dezvoltate ale Uniunii Europene.

Prin această investiție, Centrul Medical Cardio Med își completează portofoliul de servicii medicale oferite pacienților cardiovasculari, integrând recuperarea cardiovasculară în gama de servicii oferite pacientului cardiac.

Cardio Med Tîrgu Mureș este o unitate spitalicească de top, lider pe piața serviciilor medicale cardiovasculare, oferind servicii de imagistică avansată (Eco, AngioCT, RMN cardiac), tratament intervențional și proceduri electrofiziologice moderne pentru cei care suferă de afecțiuni cardiace.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Școala de cardiologie din Târgu Mureș, elogiată la cel mai important eveniment al specialiștilor în domeniu

Școala modernă de cardiologie din Târgu Mureș a fost reprezentată chiar de fondatorul acesteia, prof.dr. Benedek Imre, la Congresul East Meets West 2021, al...

CURĂȚENIA GENERALĂ în Târgu Mureș. Toate DETALIILE

În Municipiul Târgu Mureș organizăm acțiunea ecologică „Curățenie generală”, campanie dedicată persoanelor fizice cu case individuale precum și asociațiilor de proprietari. CÂND se desfășoară curățenia...

Începe CURĂȚENIA GENERALĂ în municipiul Târgu Mureș!

În Municipiul Târgu Mureș organizăm acțiunea ecologică „Curățenie generală”, campanie dedicată persoanelor fizice cu case individuale precum și asociațiilor de proprietari. CÂND se desfășoară curățenia...

RAPORT DEVASTATOR: Reabilitarea bolnavilor cardiovasculari, ignorată de autoritățile din România

Cu prilejul Zilei Mondiale a Inimii, a fost organizată conferința "Mediul de afaceri în sprijinul sistemului medical". Invitată în cadrul evenimentului, Prof. Dr. Theodora Benedek,...

Recent Comments