www.mures.ro

joi, octombrie 21, 2021
No menu items!
Acasă Generația 9 CEL MAI FRUMOS LOC din Târgu Mureș pentru VACANȚA de vară a...

CEL MAI FRUMOS LOC din Târgu Mureș pentru VACANȚA de vară a copilului tău

Taberele “Robinson”, pentru copiii mureșeni cu vârste între 4 și 11 ani, sunt organizate, începând cu 5 iulie, în module săptămânale, cu program de luni până vineri, între orele 7:45 – 17:00.

Programele se desfășoară  în campusul Robinson (pe E 60, vis a vis de Aliat și Fan Curier). Spațiile interioare și exterioare sunt extrem de generoase, ca dimensiune și dotări, accentul programelor fiind pus pe un timp cât mai îndelungat petrecut în aer liber.

Programul taberelor de vară combină activitățile educaționale cu cele de relaxare.

Organizatorii precizează că la “Ora de comunicare: Învățăm bazele fotografiei și ale televiziunii, în muncă de echipă și pe bază de proiecte. Fotografiem, filmăm, prezentăm. Pe scurt, devenim vedete. Și ca să fim și aplaudați, învățăm bazele vorbitului în public și tehnici secrete pentru o dicție perfectă.

Explore the unknown: În fiecare zi, stăm muuuult în aer liber: mergem în pădurea de lângă Insula Robinson unde facem picnic în natură, culegem fructe pentru ora practică de cooking, pictăm în natură, ne bălăcim în piscină, jucăm fotbal, volei, badminton, sarim coarda, elastic, sarim în trambulină… ne consumăm energia!

Get energized! Zumba kids, street dance, fotbal, arte marțiale și aerobic ne așteaptă pentru un strop de energie, în fiecare zi, spre după amiază.

Hămăceală! Încheiem fiecare zi cu relaxare în hamacele noastre, în care facem un club de lectură și o oră de poveste. Biblioteca Robinson ne invită într-o scurtă incursiune în miraculoasa lume a poveștilor… scurtă, scurtă, cât să nu uităm gustul până la toamnă!

Pachetele sunt exclusiv săptămânale (luni-vineri), iar costul acestora este de 550 de lei, cu toate activitățile incluse. Prețul cuprinde, de asemenea, micul dejun, gustarea de fructe, prânzul de casă și deliciosul desert. Apă plată la discreție, pe tot parcursul programului.

Programul respectă toate normele sanitare în vigoare. Toate cadrele care interacționează cu copiii sunt vaccinate cu schema completă și sunt testate anti-COVID, la fiecare 72 de ore.

Înscrierile se pot face exclusiv online, pe site-ul www.erobinson.ro

În maximum 24 de ore de la trimiterea formularului de înscriere, veți primi pe email documentele necesare confirmării locului în tabără.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Școala de cardiologie din Târgu Mureș, elogiată la cel mai important eveniment al specialiștilor în domeniu

Școala modernă de cardiologie din Târgu Mureș a fost reprezentată chiar de fondatorul acesteia, prof.dr. Benedek Imre, la Congresul East Meets West 2021, al...

CURĂȚENIA GENERALĂ în Târgu Mureș. Toate DETALIILE

În Municipiul Târgu Mureș organizăm acțiunea ecologică „Curățenie generală”, campanie dedicată persoanelor fizice cu case individuale precum și asociațiilor de proprietari. CÂND se desfășoară curățenia...

Începe CURĂȚENIA GENERALĂ în municipiul Târgu Mureș!

În Municipiul Târgu Mureș organizăm acțiunea ecologică „Curățenie generală”, campanie dedicată persoanelor fizice cu case individuale precum și asociațiilor de proprietari. CÂND se desfășoară curățenia...

RAPORT DEVASTATOR: Reabilitarea bolnavilor cardiovasculari, ignorată de autoritățile din România

Cu prilejul Zilei Mondiale a Inimii, a fost organizată conferința "Mediul de afaceri în sprijinul sistemului medical". Invitată în cadrul evenimentului, Prof. Dr. Theodora Benedek,...

Recent Comments