www.mures.ro

luni, septembrie 20, 2021
No menu items!
Acasă ȘTIRI În week-end, MULȚI CAI LIBERI pe Valea Gurghiului!

În week-end, MULȚI CAI LIBERI pe Valea Gurghiului!

Cupa “OffRoad Mureș Challenge” se pregătește de start. Evenimentul este organizat de ACS OFF ROAD CIUC, în colaborare cu ACS V R Off Road Team, în perioada 21-23 mai 2021, pe raza comunei Ibănești, cu secretariat și parc tehnic la Pensiunea Ovidiu &Paula, lângă platoul unde se organizează Festivalul Văii Gurghiului.

Competiția se adresează atât echipajelor de începători, care vor utiliza vehicule 4×4 fără modificări structurale speciale, cât și celor care au experiență și utilizează în concurs vehicule 4×4, cu modificări speciale pentru Off Road.
Navigarea se va face pe Roadbook și Track, atât la clasele Open-Extrem, Open SSV cât și la clasele Standard A,B, Challenge și Hobby.
Sportivii sunt obligați să aibă mijloace de înregistrare a traseului parcurs, respectiv tabletă, telefon sau orice alt dispozitiv care poate realiza acest lucru.
Competiția se va organiza cu respectarea strictă a Regulamentul sportiv cadru al CNOR 2021, plus anexe și al unui Regulament Particular.
Se va concura la următoarele clase:
 a. Clasa OPEN – EXTREM
 b. Clasa OPEN SSV
 c. Clasa STANDARD A
 d. Clasa STANDARD B
 e. Clasa SATADARD C (Challenge)
 f. Clasa HOBBY
mureș.ro este partener media al OffRoad Mureș Challenge și zilele viitoare vă ținem la curent cu informații și imagini de la pregătirile pentru acest eveniment deosebit de important pentru județul Mureș.
O luăm ușor și astăzi vă invităm să vedeți filmul pregătirilor traseului pentru clasa hobby.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Ziua în care luminile a mii de case din Târgu Mureș s-au stins

În Târgu Mureș este un loc despre care, mai ales când ieși de-acolo, poți spune că este printre cele mai tulburătoare pe care le-ai...

Sute de mureșeni au omagiat personalitatea profesorului doctor Benedek István

La împlinirea unui an de la dispariția profesorului doctor Benedek István, vineri, la Clinica de pe strada Revoluției nr. 35 din Târgu Mureș, a...

Achiziția anului pe piața serviciilor medicale din Târgu Mureș

Centrul Medical Cardio Med din Târgu Mureș a finalizat, joi, o investiție strategică majoră, achiziționând un complex format dintr-o pensiune de lux și un...

CNAIR: În acest an, urcăm pe Autostradă lângă Metro! Va fi gata lotul până la Ungheni

Autostrada Transilvania: Strabag a realizat 57% din lucrările la lotul Târgu Mureș – Ungheni. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a prezentat...

Recent Comments