www.mures.ro

joi, iunie 6, 2024
No menu items!
Acasă ȘTIRI Un bărbat accidentat la ieșirea din Shopping City SE ZBATE ÎNTRE VIAȚĂ...

Un bărbat accidentat la ieșirea din Shopping City SE ZBATE ÎNTRE VIAȚĂ ȘI MOARTE

La numai două zile după ce am semnalat problemele de reglementare a circulației din zona Shopping City Târgu Mureș, astăzi s-a petrecut un accident deosebit de grav.

Puțin după ora 7, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la faptul că în municipiul Târgu Mureș, la intersecția străzilor B-dul 1 Decembrie 1819 cu Calea Sighișoarei, s-a produs un accident de circulație.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar din primele cercetări au constatat faptul că un bărbat, de 47 de ani, în timp ce conducea un autoturism ar fi surprins și accidentat un pieton (bărbat) în vârstă de 54 de ani.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a pietonului, fiind ulterior transportat la unitatea medicală, în stare de inconștiență, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Referitor la ieșirea de la Shopping City Târgu Mureș, o serie de conducători auto au adus critici importante în ultimele zile.

„Sensul giratoriu de la Târgu Mureș unde poți să mori perfect legal. Sensul giratoriu care te duce direct pe contrasens unde te așteapt o ciocnire frontală cu cineva care circulă cu viteză pe drum național”, scrie unul dintre internauți. 

Un alt șofer care a ieșit de la Shopping City a comentat în același ton:

“Un giratoriu care are o parte comună cu un DN. Dacă nu aș fi condus preventiv sau aș fi ieșit noaptea și nu aș fi putut aprecia intențiile celor care circulau pe DN, aș fi putut să fiu implicat într-un accident grav, convins fiind că mă aflu într-un sens giratoriu. Dacă accidentul ar fi fost cu un camion, urmările ar fi putut fi cu atât mai grave. Un accident grav stă să se întâmple acolo unui conducător care circulă pentru prima dată în acel sens giratoriu. Să sperăm că cineva se va sesiza și va lua măsuri imediate de corectare a situației.”

- Advertisment -

Most Popular

medical.mures.ro – Un reper is spatiul medical local si national

medical.mures.ro este o nouă platformă dedicată atât publicului larg, care poate găsi aici informații despre afecțiuni și sfaturi medicale primare, cât și profesioniștilor din...

PROIECTUL DISCHARGE – un succes pentru cardiologia târgumureșeană

Școala de cardiologie din Târgu Mureș obține, din nou, recunoașterea internațională, prin validarea unui rezultat de excepție: un nou test cu risc scăzut pentru...

SUCCES URIAȘ AL CARDIOLOGILOR TÂRGUMUREȘENI

Angio Computer Tomografia Cardiacă, validată pe plan internațional ca alternativă a coronarografiei invazive. Rezultatele unui studiu al cardiologilor mureșeni a fost publicat în “New...

10 ANI DE MUNCĂ, 4 MILIOANE DE EURO INVESTIȚI ÎN CERCETARE, PROFESIONALISM ȘI INTERNAȚIONALIZARE – SECRETUL SUCCESULUI CLINICII DE CARDIOLOGIE DIN TÎRGU MUREȘ

Congresul CardioNET a debutat miercuri în forță, printr-o serie de prezentări găzduite de Centrul Cultural și de Evenimente din Castelul Teleki din Dumbrăvioara. Cu...

Recent Comments