www.mures.ro

joi, ianuarie 21, 2021
No menu items!
Acasă ȘTIRI Un bărbat accidentat la ieșirea din Shopping City SE ZBATE ÎNTRE VIAȚĂ...

Un bărbat accidentat la ieșirea din Shopping City SE ZBATE ÎNTRE VIAȚĂ ȘI MOARTE

La numai două zile după ce am semnalat problemele de reglementare a circulației din zona Shopping City Târgu Mureș, astăzi s-a petrecut un accident deosebit de grav.

Puțin după ora 7, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la faptul că în municipiul Târgu Mureș, la intersecția străzilor B-dul 1 Decembrie 1819 cu Calea Sighișoarei, s-a produs un accident de circulație.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar din primele cercetări au constatat faptul că un bărbat, de 47 de ani, în timp ce conducea un autoturism ar fi surprins și accidentat un pieton (bărbat) în vârstă de 54 de ani.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a pietonului, fiind ulterior transportat la unitatea medicală, în stare de inconștiență, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Referitor la ieșirea de la Shopping City Târgu Mureș, o serie de conducători auto au adus critici importante în ultimele zile.

“Sensul giratoriu de la Târgu Mureș unde poți să mori perfect legal. Sensul giratoriu care te duce direct pe contrasens unde te așteapt o ciocnire frontală cu cineva care circulă cu viteză pe drum național”, scrie unul dintre internauți. 

Un alt șofer care a ieșit de la Shopping City a comentat în același ton:

“Un giratoriu care are o parte comună cu un DN. Dacă nu aș fi condus preventiv sau aș fi ieșit noaptea și nu aș fi putut aprecia intențiile celor care circulau pe DN, aș fi putut să fiu implicat într-un accident grav, convins fiind că mă aflu într-un sens giratoriu. Dacă accidentul ar fi fost cu un camion, urmările ar fi putut fi cu atât mai grave. Un accident grav stă să se întâmple acolo unui conducător care circulă pentru prima dată în acel sens giratoriu. Să sperăm că cineva se va sesiza și va lua măsuri imediate de corectare a situației.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

EXCLUSIV: Cât a plătit fiecare partid pentru voturile mureșenilor?

Expert Forum a făcut publice informații despre finanțarea partidelor politice și a campaniilor electorale. Informarea cuprinde, printre altele, detalii despre cheltuielile declarate de competitorii electorali...

Vârstnicii și bolnavii cronici, devin prioritari pentru înscrierea la vaccinare

Vârstnicii și persoanele vulnerabile vor avea prioritate la vaccinare, potrivit hotărârii adoptate de guvern care aduce modificări strategiei de vaccinare. Astfel, ar urma să...

Primăria Târgu Mureș plătea lunar Asociației Transil 11.450 lei. Contractul A FOST REZILIAT

Primăria Municipiului Târgu Mureș se implică în sprijinirea sportului și a sportivilor din oraș, prin investiții în infrastructura sportivă, finanțarea activităților sportive pe criterii corecte, transparente, la...

În Târgu Mureș vor ajunge 32 de autobuze electrice noi, din Polonia

Transportul public de călători din municipiul Târgu Mureș se va desfășura în condiții moderne, ca urmare a finalizării, de către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi...

Recent Comments